首页
登录
职称英语
[originaltext] Too often young people get themselves employed quite by accid
[originaltext] Too often young people get themselves employed quite by accid
游客
2024-05-07
74
管理
问题
Too often young people get themselves employed quite by accident, not knowing what lies in the way of opportunity for promotion, happiness and security. As a result, they are employed doing jobs that afford them a little or no satisfaction. Our school graduates face so much competition that they seldom care what they do so long as they can earn a living. Some stay long at a .job and learn to like it, others move from one job to another looking for something to suit them. The young graduates who leave the university look for jobs that offer a salary up to their expectations. Very few go out into the world knowing exactly what they want and realizing their own abilities. The reason dehind all this confusion is that there never has been a proper vocational guidance in our educational institutions. Nearly all grope in the dark and their chief concern when they look for a job is to ask what the salary is like. They never bother to think whether they are suited for the job or, even more important, whether the job suits them. Having a job is more than merely providing yourself and your dependents with daily bread and some money for leisure and entertainment. It sets a pattern of life and, in many ways, determines social status in life, selection of friends, leisure and interests.
In choosing a career you should first consider the type of work which will suit your interests. Nothing is more sad than taking on a job in which you have no interest, for it will not only discourage your desire to succeed in life but also waste your talents and ultimately make you an emotional wreck and a bitter person.
选项
A、Because they want to earn high salary.
B、Because schools do not teach students how to choose jobs.
C、Because there has been severe competition in the job market.
D、Because they have no working experience.
答案
B
解析
细节判断题。由短文中的The reason behind all this confusion is that there never has been a proper vocational guidance in our educational institutions.在我胶的教育机构里,从没有级予过恰当的求职指导,可以推各正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3588484.html
相关试题推荐
Peopleaged18to29arethemostmobileagegroup,______(他们过去的迁移模式决定了许多地区的未来发展)
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfro
随机试题
WhydidtheWHOsuspenditsoperation?[originaltext]TheWorldHealthOrgani
(1)Ithaslongbeenbelievedthatthesmartphonesinourpocketsareactuall
Theadvocatesofnatureurgedmoregreencoverageon__________lots.A、vainB、va
AweekofheavyreadinghadpassedsincetheeveninghefirstmetRuthMorse
"Whatmakesyou______I’mafarmer?"theFrenchmanasked.A、tothinkB、thinkC、thi
有抗渗要求的混凝土中,优先选用何种水泥?A.矿渣水泥 B.火山灰水泥 C.粉
符合维生素B的理化特点的是()。A.在紫外线照射下易分解 B.有Cu、
2009年底某煤矿发生瓦斯爆炸事故,该事故造成29人死亡。 该煤矿上年产量
确诊α型海洋性贫血的依据是()A.周围血象呈小细胞低色素性贫血 B.骨髓红
缺血性脑血管疾病的主要治疗措施是A.血管扩张剂 B.利尿剂 C.脱水剂 D
最新回复
(
0
)