首页
登录
职称英语
[originaltext] Larry arrived early for his speaking engagement. He positione
[originaltext] Larry arrived early for his speaking engagement. He positione
游客
2024-04-27
67
管理
问题
Larry arrived early for his speaking engagement. He positioned the table so that he could move close to the audience—that’s the strategic point in the speech. He had read that speakers can be more persuasive if they invade the personal space of listeners, encouraging an emotional response. For the same reason, he placed the chairs close to each other and raised the temperature to a slightly uncomfortable level. The purpose of the speech was to encourage the audience of corporate executives and local business owners to support local sports groups. To enhance his credibility with the audience, Larry had brought some slides of his family attending sports events. One photo showed him at an award ceremony, where he had been honored for his financial contribution to a local baseball team. Realizing that this particular audience would find his regional accent unattractive, Larry planned to speak with an accent that would be more acceptable to his audience. After reading a book on how to address for success, he had purchased an expensive dark navy suit and golden tie. He chose colors and styles known to communicate power and influence. Just before people began entering the hall, Larry dimmed the lights and turned up the sound system, which was playing soft music, hoping to create a warm personal atmosphere for the speech. He hoped that these added effects would encourage his audience to support local sports teams. He had also planned the content of his speech to focus on the teams with the best records, the ones that had won the most games in the last season.
16. How can a speaker make himself more persuasive when delivering a speech?
17. For what purpose was Larry going to make a speech?
18. Why did Larry purchase an expensive navy suit and golden tie?
19. Why did Larry dim the lights and turn up the sound system before people entered the hall?
选项
A、They are known to be the style of the sports world.
B、They would certainly appeal to his audience.
C、They represent the latest fashion in the business circles.
D、They are believed to communicate power and influence.
答案
D
解析
目的原因题。短文中提到,演讲者购买了昂贵的深蓝色西装和金色领带,是因为这样的风格和颜色可以传达气势和影响力。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3573441.html
相关试题推荐
[originaltext]Intoday’spersonalitystakes,nothingismorehighlyvalued
[originaltext]PhillisWheatleywasayoungAfrican-Americanslavewhobelon
[originaltext]Larryarrivedearlyforhisspeakingengagement.Hepositione
[originaltext]Larryarrivedearlyforhisspeakingengagement.Hepositione
[originaltext]M:YoualsohirethemistressesofOxfordHighSchoolforgirls.
[originaltext]W:Whatisit,Bob?Yousoundedprettyseriousonthephone.Have
[originaltext]W:Whatisit,Bob?Yousoundedprettyseriousonthephone.Have
[originaltext]W:Whatisit,Bob?Yousoundedprettyseriousonthephone.Have
[originaltext]W:Hasmyorderarrivedyet?Ihavebeenexpectingitlastweek.
[originaltext]W:Hasmyorderarrivedyet?Ihavebeenexpectingitlastweek.
随机试题
•YouwillhearpartofaninterviewbetweenheadofLeoBurnettEntertainmentan
Ifasked,"Whatarehealthdecisions?",mostofuswouldanswerintermsof
Someoftoday’smostcutting-edgetechnologyisnowbeingusedtohelpstud
Little_____thedetailsofthiscase,soIcannottellyoumore.A、IeverknowB
Thefirstcooked-and-frozenFrenchfiredpotatoesweremadeinaLongIsland
Inthepast12months,Nigeriahassufferedfromashrinkingeconomy,aslidi
YouwillfindthatteachingstylesintheUSaremuchdifferentthanthosei
下列关于数字签名的说法正确的是( )。A.数字签名是不可信的 B.数字签名容
A.日服80mg B.日服0.05mg C.日服180mg D.日服30~
治疗中、重度支气管哮喘发作的首选药物是A.糖皮质激素 B.茶碱类 C.抗过敏
最新回复
(
0
)