首页
登录
职称英语
[originaltext] Job-seeking skills research clearly proves that employers foc
[originaltext] Job-seeking skills research clearly proves that employers foc
游客
2024-04-24
67
管理
问题
Job-seeking skills research clearly proves that employers focus on four areas during an interview: 1)attitude, which counts approximately 40 percent; 2)appearance, 25 percent; 3)communication skills(verbal and nonverbal), 25 percent; and 4)job skill qualifications, 10 percent. Does this surprise you? When you analyze it, it shouldn’t.
Remember, you are screened into the interview on the basis of your resume, cover letter, and application for employment, which outline your education, work experience, and qualifications for the job. The interview, which usually lasts from 20 to 40 minutes, does not provide adequate time for employers to evaluate this kind of background information. Employers request this data beforehand so that they may have the time necessary to read and review your background as it relates to the job, and to compare it with information submitted by other applicants.
The employer’ s purpose for giving you an interview is to get to know you as a person. This is why your attitude is the most important determinant of your success in the interview. Likewise, your appearance is the very first thing the interviewer will evaluate—and first impressions do make lasting impressions. Of course, job skill qualifications also count during the interview, and it is your responsibility to make certain your qualifications for the job are clearly covered during the interview.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What is the topic of this passage?
17. What is the most important area during an interview?
18. Which statement is true according to the passage?
选项
A、Appearance.
B、Attitude.
C、Communication skills.
D、Job skill qualifications.
答案
B
解析
细节题。根据文中四大板块所占比重分别是:attitude,40%;appearance,25%;communication skills,25%;job skill qualifications,10%。因此,正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3569041.html
相关试题推荐
[originaltext]AnewenemyisthreateningJapanesetraditions:leisure.Asp
[originaltext]AnewenemyisthreateningJapanesetraditions:leisure.Asp
[originaltext]Thereareseveralwaysyoucanfindoutaboutthecountriesa
[originaltext]Job-seekingskillsresearchclearlyprovesthatemployersfoc
[originaltext]M:Goodmorning.Doctor.W:Goodmorning,Mr.White.WhatcanId
[originaltext]M:Goodmorning.Doctor.W:Goodmorning,Mr.White.WhatcanId
[originaltext]M:Margret!Longtimenosee.Wherehaveyoubeenthesedays?W:
[originaltext]M:Margret!Longtimenosee.Wherehaveyoubeenthesedays?W:
[originaltext]W:WatchingthenewsonTVisagoodwaytolearnEnglish.M:It’
[originaltext]W:WatchingthenewsonTVisagoodwaytolearnEnglish.M:It’
随机试题
[originaltext]Ithoughtthisfaxmachinewasgoingoutforrepairs.(A)Well,
•Lookatthefollowingmembersofacompany.Itshowsdifferentjobsandpositi
ECO-TOURISMIfyoustillbelievetheonce-commonly
船公司按航次向代理人委托航次代理时,应以书面形式向船舶代理人提出委托,并在船舶抵
私募股权投资基金投资回报最高的退出方式为( )。A.兼并收购 B.公开上市
共用题干 段先生为某国有大型企业员工,去年9月份,段先生在某小区买了一处住宅,
关于自然资源权益,下列说法正确的有( )。 A.自然资源所有权主体只能是国
2014年1月个体工商户小王与小赵在民政局领取结婚证,约定在婚姻关系存续期间所得
土工合成材料的主要用途有()。A.路堤加筋 B.台背路基填土加筋 C.
根据《危险较大的分部分项工程安全管理办法》,下列分部分项工程中,需要专家论证的
最新回复
(
0
)