首页
登录
职称英语
In 1963 an American physiotherapist (物理治疗师) Glenn Doman wrote a best selling
In 1963 an American physiotherapist (物理治疗师) Glenn Doman wrote a best selling
游客
2024-03-08
23
管理
问题
In 1963 an American physiotherapist (物理治疗师) Glenn Doman wrote a best selling book called How to Teach Your Baby to Read. Now translated into 17 languages, this book arose from his work with brain damaged children in Pennsylvania. Doman and his team of specialists had wondered why brain-injured children didn’t improve with medical treatment. Then they realized that conventional methods of treatment only relieved the symptoms, not the problem, which of course was the brain itself. So they developed a new approach.
"All we do for all children here is to give them visual, auditory and touchable stimulation with increased frequency, intensity and duration, in recognition of the orderly way in which the brain grows," says Doman. "The result was that by 1960 we had hundreds of severely brain-injured two-year-olds who could read and understand. "
The team had discovered that even children who had half their brains removed could, by stimulation, achieve higher IQs than the average normal child.
Then the team began to think if such amazing results could be achieved with brain-damaged children, what would happen if the same treatment were given to normal children. So eight years ago the Better Baby Institute was opened for the benefit of normal children. The same stimulating enriched environment was provided, and, by the time the children left, around seven years old, they could generally speak and read three foreign languages, play a musical instrument, read three full length books a week and do all the other things that a so-called "normal" child could do.
In Doman’s view, the child’s passion to learn during the years up to six must be fed. He believes that, like muscles, the brain develops with use, especially so in those first few years.
Nowadays, parents come from all over the world to Pennsylvania to see and learn from the work of Doman and his team; they want to discover how they can fulfill their roles as nature teachers, by using their love, understanding and instincts for the benefit of their children. For in the words of Doman, "Every child born has a greater potential intelligence than Leonardo da Vinci used. " [br] From the passage, we can assume that________.
选项
A、most normal two-year-old children can read
B、children with only half a brain are more intelligent
C、brain-damaged children generally have high IQs
D、brain-damaged children can overcome their disability
答案
D
解析
由题干中的the passage及各选项语义定位到第二段最后一句。细节辨认题。根据定位句可知,脑损伤的孩子可以通过进行刺激试验获得阅读能力和理解能力,故选D)“脑损伤孩子能克服自己的残疾”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3515361.html
相关试题推荐
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheir
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheir
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheir
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheir
[originaltext]TheideatostudytheAmericanIndiantribeTarahumarascamet
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogivepres
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogivepres
[originaltext]Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardlessofwhothey
[originaltext]TrainandrailwayexpressionsworkedtheirwayintoAmericanEngl
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.They
随机试题
ASocioculturalApproachtoReading,LanguageandLiteracyI.T
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacomposition
[originaltext]M:Patricia,Youarenowathirdyearcollegestudentattheend
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthantheyhadinthepast.Ther
HowtoDuckCabinFeversandOtherAchesonaPlane?[A]Onthef
司德菲将教师的成长历程分为()。A.预备生涯阶段、专家生涯阶段、退出生涯阶段
下列关于肾素作用的叙述,正确的是:A.肾素可促使心率加快 B.肾素可促使心
下列不属于妊娠慎用药的是A.姜黄 B.大黄 C.穿山甲 D.莪术 E.牛
具有促进胶原合成、使铁还原作用的维生素是( )。A.维生素A B.维生素B
最具有代表性的教材是( )A.教科书 B.教学参考书 C.课外读物 D.
最新回复
(
0
)