首页
登录
职称英语
Every five years, the government tries to tell Americans what to put in their
Every five years, the government tries to tell Americans what to put in their
游客
2024-03-11
67
管理
问题
Every five years, the government tries to tell Americans what to put in their bellies. Eat more vegetables. Dial back the fats. It’s all based on the best available science for leading a healthy life. But the best available science also has a lot to say about what those food choices do to the environment, and some researchers are annoyed that new dietary recommendations of the USDA (United States Department of Agriculture) released yesterday seem to utterly ignore that fact.
Broadly, the 2016- 2020 dietary recommendations aim for balance: More vegetables, leaner meats and far less sugar.
But Americans consume more calories per capita than almost any other country in the world. So the things Americans eat have a huge impact on climate change. Soil tilling releases carbon dioxide, and delivery vehicles emit exhaust. The government’s dietary guidelines could have done a lot to lower that climate cost. Not just because of their position of authority: The guidelines drive billions of dollars of food production through federal programs like school lunches and nutrition assistance for the needy.
On its own, plant and animal agriculture contributes 9 percent of all the country’s greenhouse gas emissions. That’s not counting the fuel burned in transportation, processing, refrigeration, and other waypoints between farm and belly. Red meats are among the biggest and most notorious emitters, but trucking a salad from California to Minnesota in January also carries a significant burden. And greenhouse gas emissions aren’t the whole story. Food production is the largest user of fresh water, largest contributor to the loss of biodiversity, and a major contributor to using up natural resources.
All of these points and more showed up in the Dietary Guidelines Advisory Committee’s scientific report, released last February. Miriam Nelson chaired the subcommittee in charge of sustainability for the report, and is disappointed that eating less meat and buying local food aren’t in the final product. "Especially if you consider that eating less meat, especially red and processed, has health benefits," she says.
So what happened? The official response is that sustainability falls too far outside the guidelines’ official scope, which is to provide "nutritional and dietary information."
Possibly the agencies in charge of drafting the decisions are too close to the industries they are supposed to regulate. On one hand, the USDA is compiling dietary advice. On the other, their clients are US agriculture companies.
The line about keeping the guidelines’ scope to nutrition and diet doesn’t ring quite right with researchers. David Wallinga, for example, says, "In previous guidelines, they’ve always been concerned with things like food security—which is presumably the mission of the USDA. You absolutely need to be worried about climate impacts and future sustainability if you want secure food in the future." [br] What do we learn from the Dietary Guidelines Advisory Committee’s scientific report?
选项
A、Food is easily contaminated from farm to belly.
B、Greenhouse effect is an issue still under debate.
C、Modern agriculture has increased food diversity.
D、Farming consumes most of our natural resources.
答案
D
解析
推理判断题。定位句指出,所有这些观点以及更多的看法都出现在饮食指南咨询委员会去年2月发布的科学报告中。而所谓的这些观点主要出现在第四段,其中最后一句提到:粮食生产是淡水的最大使用者,也是自然资源枯竭的主要原因,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3525329.html
相关试题推荐
Americanstodaydon’tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourheroesarea
Americanstodaydon’tplaceaveryhighvalueonintellect.Ourheroesarea
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
[originaltext]In2014,onein16Americansvisitedthehospitalemergencyro
[originaltext]In2014,onein16Americansvisitedthehospitalemergencyro
[originaltext]In2014,onein16Americansvisitedthehospitalemergencyro
[originaltext]DidyouknowthatAmericanshaveapproximatelythreetimestheam
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheir
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheir
随机试题
Afterfiveyearsofhardworking,hewaspromotedasadivisionmanagerin____
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
Thecentralprovinceshavefloodsinsomeyears,and__________.A、droughtinoth
He_______heronhernewdresswithoutevenlookingatit.A、recommendedB、clapp
在变配电所设计中,关于门的开启方向规定,下面()项是正确的。A.低压配电室通
食物的营养价值包括了下列( )概念范畴。A.食物中某种营养素的含量的高低 B
背景噪声一般为设备正常运行状态下的背景环境噪音测试数据。
在图示电路中,当开关S断开时,电压U=10V,当S闭合后,电流I=1A,则该有
受竖向荷载桩,关于桩端阻力荷载分担大小,下列说法正确的是()。 A.长径比l/
5岁女孩,高热1天,腹泻6~7次,为黏液性脓血便,腹痛伴里急后重,反复惊厥,逐渐
最新回复
(
0
)