首页
登录
职称英语
[originaltext] Millions of people in the world like collecting stamps. Any m
[originaltext] Millions of people in the world like collecting stamps. Any m
游客
2024-02-22
82
管理
问题
Millions of people in the world like collecting stamps. Any mistake made in the printing of a stamp will raise its value to stamp collectors. A mistake on one inexpensive postage stamp has also made the stamp worth a million and a half times its original value.
One such mistake was made more than a hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small is land in the Indian Ocean. In 1847, an order for stamps was sent to a London printer. At that time,. Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps. Before the order was filled and delivered, a ball was planned at Mauritius Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. He accidentally inscribed the words "Post Office" instead of "Post Paid" on the several hundred stamps that he printed.
Today there are only twenty-six of these misprinted stamps left, fourteen One Penny Orange Reds and twelve Two Penny Blues. Because of the Two Penny Blue’s rareness and age, it has been so expensive that collectors have paid as much as $16,800 for it.
选项
A、Because it was misprinted a hundred years ago.
B、Because it is rare and old.
C、Because few collectors have it.
D、Because it was made in British colonies.
答案
B
解析
细节题。短文开头提到邮票印刷错误会使之升值,随后举了一个例子,最后指出“Be cause of the Two Penny Blue’s rareness and age,it has been so expensive that collectors have paid as much as $16,800 for it”,也就是说升值的关键还是邮票的稀有与年代久远。选项B的rare与old对应原文的rareness与age。选项A是强干扰项,对邮票升值的原因理解过于片面。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3474116.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Thankyousomuchforlettingmeuseyourcomputertheotherd
[originaltext]W:Thankyousomuchforlettingmeuseyourcomputertheotherd
[originaltext]W:Thankyousomuchforlettingmeuseyourcomputertheotherd
[originaltext](29)InBritainandothercountries,youngpeoplesometimest
[originaltext](29)InBritainandothercountries,youngpeoplesometimest
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy,sure.What’sup?
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy,sure.What’sup?
[originaltext]M:Hi,it’sbeenalongtimesincewesaweachotherlasttime.Wh
[originaltext]M:Hi,it’sbeenalongtimesincewesaweachotherlasttime.Wh
[originaltext]M:I’malittleanxiousabouttheweather.Itwouldheniceifth
随机试题
•Youwillhearanopeningkeynoteatthe2ndIT0utsourcingConference&Expo.•
Youwillhearfiveshortrecordings.Foreachrecording,decidewhatthespeaker
TodaythewriterHansChristianAndersenisknownasawriterofstoriesfor
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou?M:Goodmorning.I’vecom
HowtoDuckCabinFeversandOtherAchesonaPlane?[A]Onthef
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaybasedonthepict
壶腹周围癌( )A.肿大胆囊呈囊性感,并有明显压痛 B.胆囊肿大呈囊性
下面哪项不属于孕妇管理内容A.使用孕产妇系统保健手册 B.对孕妇进行产前检查
关于基金销售合规性风险管理,有效的做法包括()。 Ⅰ、审核宣传材料的合规性
某矿井由混合井与风井一对立井开拓,某施工单位承揽了混合井与风井的井筒施工。在进行
最新回复
(
0
)