首页
登录
职称英语
[originaltext] Edison is a well-known American inventor. He was taught by hi
[originaltext] Edison is a well-known American inventor. He was taught by hi
游客
2024-02-22
97
管理
问题
Edison is a well-known American inventor. He was taught by his mother when he was a child. Later he learned things by himself by reading and experimenting. He built a lab for himself to work in, and he worked very hard in his sixty years of scientific activities. He made over a thousand inventions. Few inventors in the world could have such great success.
Edison’s first invention was made in 1868. He was then a telegraph operator. He wished to work out a new method to improve the old telegraph system because it was impossible at that time for the system to send more than one message along the same line at the same time. He-read all the works of Faraday, another great scientist, before starting his invention. Sometimes he didn’t go to bed and didn’t even stop to eat. He thought he had very much to do and there was no time to lose. Days and nights he was reading and reading. After he read through Faraday’s writings, he began his experiments. A few months later he succeeded in building a double transmitter and improved the old telegraph system.
选项
A、Because the old one could not transfer signals clearly.
B、Because the old one could not send messages quickly enough.
C、Because the old one could not send more than one message at the same time.
D、Because the old one could only send two messages along the same line simultaneously.
答案
C
解析
细节题。文中明确叙述了爱迪生改进旧式电报机的经过。他这么做是因为 it was impossible at that time for the system to send more than one message along the same line at the same time,这与C说法一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3474004.html
相关试题推荐
[originaltext]Asix-year-oldboyhasbeenroundalivespendingfourday
[originaltext]Asix-year-oldboyhasbeenroundalivespendingfourday
[originaltext]Asix-year-oldboyhasbeenroundalivespendingfourday
[originaltext]Villagesindevelopingcountriesoftenlackmanythings.Book
[originaltext]Villagesindevelopingcountriesoftenlackmanythings.Book
[originaltext]Fredtelephonedhiswife."I’vemanagedtogetfreetickets
[originaltext]Fredtelephonedhiswife."I’vemanagedtogetfreetickets
[originaltext]W:Michael,whereaboutsinChinaareyoufrom?M:Iwasbornin
[originaltext]M:Hey,Susan,myclassesinthissemesterareoveratlast!W:O
[originaltext]M:Hey,Susan,myclassesinthissemesterareoveratlast!W:O
随机试题
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
[originaltext]Mycousinjustcalled.Theydidn’tmanagetogetaliftandares
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1—13whicharebasedonReading
______peoplediedintheincidentlateWednesday.[br][originaltext]Polic
A、Driversaremuchyoungerthanbefore.B、Trafficrulesaremorecomplicated.C、
顶点在原点、焦点在x轴上且通径(过焦点和对称轴垂直的弦)长为6的抛物线方程为.
呆账核销后,商业银行应放弃相关债权,以支持地方经济发展。()
共用题干 李女士眼光比较独到,几年前就看到了房价的上涨趋势,并于2003年1月
(2016年)审计人员发现一笔210万元的应付账款账龄2年,经审阅原始单据,询问
医疗机构对医师提出警告并限制其特殊使用级抗菌药物处方权的情形是( )。A.开具
最新回复
(
0
)