首页
登录
职称英语
[originaltext] A six - year - old boy has been round alive spending four day
[originaltext] A six - year - old boy has been round alive spending four day
游客
2024-02-23
73
管理
问题
A six - year - old boy has been round alive spending four days and five nights in an icebox that was buried under tons of ruins in Thurs day’ s big earthquake. The boy Tom was found early yesterday in the village of Sem as rescuers were working to pull his father out of the ruins of their home. Hearing a faint cry of "Get me out. Get me out’, rescuers dug down another one point five meters and found the boy in the icebox. He was pronounced in a good condition, suffering only four or five slight wounds. Tom’ s eight brothers and sisters died in the earth quake which officials say may have killed as many as 50,000 people. By Sunday foreign doctors were leaving the earthquake areas as hope faded out finding any more survivors.
选项
A、His father pulled him out in time.
B、He left the area before the earthquake.
C、He stayed in an icebox.
D、Their house escaped the earthquake.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3474928.html
相关试题推荐
[originaltext]Untilthetwentiethcenturycigaretteswerenotanimportant
[originaltext]Technically,anysubstanceotherthanfoodthataltersourbo
[originaltext]Technically,anysubstanceotherthanfoodthataltersourbo
[originaltext]M:Goodmorning,canIhelpyou?W:Yes,goodmorning,I’vejust
[originaltext]M:Goodmorning,canIhelpyou?W:Yes,goodmorning,I’vejust
[originaltext]W:Stopforaminute.I’dliketolookatthisexhibitioninthe
[originaltext]W:Stopforaminute.I’dliketolookatthisexhibitioninthe
[originaltext]W:Stopforaminute.I’dliketolookatthisexhibitioninthe
[originaltext]Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilityt
[originaltext]Whenwetalkaboutintelligence,wedonotmeantheabilityt
随机试题
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eufm_j58_007(20082)[/audioFiles]responsibility
Bodylanguageisofgreatimportanceto
某岩石结构构造部分破坏,矿物成分和色泽较明显变化,裂隙面风化较剧烈,其风化程度为
2021年1—4月份,全国规模以上工业企业实现营业收入37.78万亿元,同比增长
简述学校心理辅导的原则。
(2015年真题)在小组中.专注与倾听能够有效地传达社会工作者对组员的尊重与接纳
关于法律意识,下列表述错误的是A.法律心理是构筑法律思想体系的基础 B.群体法
只有当高级管理层充分意识到并积极利用风险管理的潜在盈利能力时,风险管理才能够对商
最新回复
(
0
)