首页
登录
职称英语
[originaltext] (30) Women hinder themselves on the job by frequently underra
[originaltext] (30) Women hinder themselves on the job by frequently underra
游客
2024-02-20
69
管理
问题
(30) Women hinder themselves on the job by frequently underrating their standing with bosses and co-workers, says a new study to be released in the Academy of Management’s annual meeting. (30) When asked to predict how they were rated by managers , direct reports and peers, women were significantly poorer at predicting others’ ratings than men.
A lack of self-confidence isn’t the problem. (31) The women surveyed thought highly of themselves compared with men in the study. But the females simply believed others regarded them as less competent than they actually did, on a wide range of social and emotional skills related to leadership, according to the study. The ratings included a wide range of attributes, from communication and conflict management to trustworthiness and teamwork.
Overall, averaging all the ratings, the gap between prediction and reality was three times greater for women than for men.
A few companies, of course, have fair, transparent, performance-based compensation systems that eliminate gender inequities.
(32) But at most, employees expecting to be devalued can pay a heavy price. A woman says she underestimated her standing at work for years and paid a high price in her paycheck. She started at a low-paid entry-level job at her company and advanced quickly up the ladder. But she didn’t ask for a raise for several years, (32) only to find out later that she was making 50% less than peers with similar or less experience.
30. How do women think others rate them on the job?
31. What does the speaker say about the women surveyed?
32. What is the possible result for employees expecting to be devalued?
选项
A、They think highly of themselves.
B、They are less competent than men.
C、They lack self-confidence compared with men.
D、They are discriminated in their companies.
答案
A
解析
题干询问受调查女性的信息。短文中提到,受调查的女性对自己评价都很高,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3467611.html
相关试题推荐
[originaltext]W:We’dbetterbelookingforsalesonjacketsandunderwear.It’
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]W:Goodmorning.M:Morning,canIhelpyou?W:Yes,I’dliketo
[originaltext]W:Sitdawnplease,Mr.Johnson.M:Thankyou,ma’amW:Ihaver
[originaltext]W:Sitdawnplease,Mr.Johnson.M:Thankyou,ma’amW:Ihaver
随机试题
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearth’s
Theflowersinthevase______becausetheyhadnowater.A、ripenedB、witheredC、
Completethesummary.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromthepassageforeachan
AppropriacyinEnglishI.Whatisappropriacy?A.Fa
饭店企业根据生产经营的需要以最低价格实施订货,并购买到所需质量的食品原料这一过程
根据《著作权法》,法人对职务作品享有的保护期不受限制的著作权有( )。A.修改权
下列关于历史成本法与市场价值法的说法,错误的是()。A.历史成本法能及时准确
老年人运动应遵循的原则是A.锻炼过程加强心率监测 B.运动强度要循序渐进 C
以下有关新药药理学研究,叙述不正确的是A.包括临床前药理学研究和临床药理学研究B
根据风险的一般定义,下列说法中错误的是( )。[2005年真题] A.风险
最新回复
(
0
)