首页
登录
职称英语
[originaltext] Many a young person tells me he wants to be a writer. I alway
[originaltext] Many a young person tells me he wants to be a writer. I alway
游客
2024-02-11
64
管理
问题
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there’s a big difference between "being a writer" and writing. In most cases these people are dreaming of wealth and fame, not the long hours alone at a typewriter. "You’ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer."
The reality is that writing is a lonely, private and poor paying affair. For every writer kissed by fortune, there are thousands more whose desire is never rewarded. When I left a 20-year job in the U.S. Coast Guard to become a freelance writer, I had no hopes at all. What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn’t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used typewriter and felt like a real writer.
After a year or so, however, I still hadn’t gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that barely made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn’t going to be one of those people who die wondering, What if? I would keep putting my dream to the test—even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is Shadow land of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
26. What does the speaker emphasize when encouraging those who want to be a writer?
27. What do we learn about the speaker?
28. Why didn’t the speaker give up writing when he made no break at all?
选项
A、Writing can bring a writer wealth and fame.
B、Being a writer is very different from writing.
C、Persistence is very important in writing.
D、Anyone who wants to write can be a writer.
答案
B
解析
短文开头提到当年轻人告诉“我”他们想当作家时,“我”会给他们鼓励,但也会向他们解释“当一名作家”和“写作”的区别,B所述与此一致,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3441832.html
相关试题推荐
[originaltext]Peopleovertheageof65intheU.S.arecalledseniorcitizens.
[originaltext]Peopleovertheageof65intheU.S.arecalledseniorcitizens.
[originaltext]Peopleovertheageof65intheU.S.arecalledseniorcitizens.
[originaltext]Acoupleofweeksago,IranintomyboyhoodfriendDavidfor
[originaltext]M:YoumustbeprettyexcitedaboutyourtriptoEurope.Whenis
[originaltext]M:YoumustbeprettyexcitedaboutyourtriptoEurope.Whenis
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
[originaltext]TheLondon’sDistrictCourtdismissedthedamagesuitbrought
随机试题
Readtheextractbelowfromtheannualreportofacompanywithmanufacturin
【B1】[br]【B9】A、contentB、contraryC、concreteD、completeA此处考查形近词的区别。content表示“高
Thespeakerannouncedthattherewasabigfireanddirected_____nearestthedoo
Restaurantscanbuyfishinbulkatafishmarket.Theunderlinedpartmeans____
WithmanyEuropeaneconomiesshowingslowgrowth,theretailsectoriscomin
[originaltext]W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryou,butI’m
即时虚拟参考是通过即时通信软件来即时交流,如QQ、MSN、BBS等。()
下列表述的哪项实质性外勤工作程序为收入记录的完整性提供了最佳证据?A.调节销售日
在经济法调整对象中,市场管理关系的内容包括( )。A.合同法律关系 B.维护
背景: 某新建一级公路工程K11+120~K12+260合同段位于海拔3000
最新回复
(
0
)