首页
登录
职称英语
[originaltext] In a suburb in northern Johannesburg South Africa, Lorraine Me
[originaltext] In a suburb in northern Johannesburg South Africa, Lorraine Me
游客
2024-01-29
76
管理
问题
In a suburb in northern Johannesburg South Africa, Lorraine Melvill is running around trying to organize hospital visits for her clients staying in her guest house. She started her business, "Surgeon and Safari, " back in 2000 and since then she has had people from all over the world come to her to do their plastic surgeries, and perhaps go on a trip too. "For most people in the developed countries like the UK, and especially in America, their biggest desire is to go on a trip to see wild animals in Africa, " she explains, "and yet their greatest want in their life was to have plastic surgery, so why not put the two together?" Like most companies, however, Surgeon and Safari was affected by the global financial crisis, particularly as a number of Melvill’ s clients were borrowing money to afford their surgeries. However, while the United States and euro zone economies may have been in recession, Melvill says that she has benefited from the growth of some African countries’ economies. "There is a huge emergence of local Africans that chose to come to South Africa for elective surgery, whether it is breast reduction, tummy tucks, " she says.
3. What is Lorraine Melvill’ s business?
4. Which of the following statements is NOT true according to the news item?
选项
A、Local African clients helped keep her business going.
B、Her clients were unable to pay her the money.
C、Her business was affected by the global financial crisis.
D、She still had as many African clients as before.
答案
B
解析
信息明示题。由Surgeon and Safari was affected by the global financial crisis可知,“手术和旅行”的业务受到全球经济危机的影响,所以C是正确的。由she has benefited from the growth of some African countries’economies.可知,她的业务从一些非洲国家的经济增长中受益,也就是说,一些非洲当地的客户使得她的业务继续进行下去,所以A正确。由There is a huge emergence of local Africans可知,当地的非洲客户大量出现了,也就是说非洲客户和往常一样多,所以D是正确的。由A number of Melvill’s clients were borrowing money to afford their surgeries.可知,虽然文章中提到由于经济原因,Melvill的顾客需要借钱来负担美容手术,但是并没有提及她的顾客不能为其手术买单,所以B错误,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3402635.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
[originaltext]Acommonchallengeformanyteachersiskeepingtheirstudent
[originaltext]Acommonchallengeformanyteachersiskeepingtheirstudent
[originaltext]W:Hello!Canyouintroduceyourselfplease?M:Sure,mynameis
[originaltext]W:Hello!Canyouintroduceyourselfplease?M:Sure,mynameis
[originaltext]W:Charles,Iwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsonth
[originaltext]W:Charles,Iwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsonth
[originaltext]AdeafandblindwomanfromAustraliahasbecomethefirstpe
[originaltext]AdeafandblindwomanfromAustraliahasbecomethefirstpe
随机试题
Inrecentyears,onlinejobinterviewshavebecomemoreandmorepopular.Ma
Teratomasareunusualformsofcancerbecausetheyarecomposedoftissuessuch
HavingbeenastudentandteacherinChina(atPekingandTsinghuaUniversit
Didn’tyouknowit?IwishI(tell)______youaboutit.hadtold虚拟语气中,从句如果是对现在或者
Traditionally,theAmericanfarmerhasalwaysbeenindependentandhard-workin
下列各项属同名经配穴法的是( )。A.咳嗽取尺泽、太渊 B.阳明头痛取合谷、
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
下列关于消火栓系统部件的进场检验数量及产品性能要求说法,不正确的是()。A.旋
(2018年真题)关于汇率制度的说法,正确的有()。A.一般来说,国际汇率制度
除国家对采用高新技术成果有特别规定的外,实物工业产权、非专利技术、土地使用权、资
最新回复
(
0
)