首页
登录
职称英语
[originaltext] When Midori was two years old, she often climbed onto the pia
[originaltext] When Midori was two years old, she often climbed onto the pia
游客
2024-02-01
61
管理
问题
When Midori was two years old, she often climbed onto the piano bench and reached for the violin that belonged to(19)her mother, a 38-year-old professional musician.
"Please don’t touch, Midori," her mother scolded.(20)The violin was, after all, worth more than $20,000.
But Midori insisted, and she longed to handle the graceful instrument that made beautiful sounds. Finally, on her third birthday, Midori was handed a package: a tiny violin, about half the normal size.
Almost from the moment Midori was born, her mother knew she was sensitive to music. For several years mother and daughter practiced together day after day. She was eager to learn. Failure often led to tears, though she never once turned from the instrument. Instead, she persisted until the problem was overcome.
One day Johnston, an American musician, heard Midori playing the violin. He couldn’t believe she was just eight years old.(21)"She must make a tape and I will take it to the United States," the musician said.
A famous American violin teacher heard the tape. He, too, had difficulty in believing his ears. The playing was absolutely astonishing. He immediately accepted her as a pupil and recommended her for a full scholarship.(22)In 1982, Midori and her mother moved to New York City, leaving behind a comfortable life in Japan.
Questions 19 to 22 are based on the passage you have just heard.
19. What was Midori’s mother?
20. Why was Midori not admitted to touch her mother’s violin at the age of two?
21. What did Johnston, the American musician, ask Midori to do?
22. When did Midori move to the United States?
选项
A、In 1928.
B、In 1982.
C、In 1980.
D、In 1920.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3412538.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]Anyideawhattheworld’sbestknownEnglishlanguageis?Bef
随机试题
Thebooksonmedeskarenotmine:they’re______.A、himB、theirsC、theirB本题考查名词
OnPublicSpeakingI.People’sfrequentresponsetogivi
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrising
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultur
下列陈述中正确的有()。A.对应于系统上的每一个网络接口都有一个IP地址
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
绷带包扎的目的
某出版社与一畅销书作者正在洽谈新作出版的事宜,预计出版该书的固定成本总额为70万
图示电路中,测得US1=10V,电流I=10A。流过电阻R的电流I1为( )。
【背景资料】某房地产开发公司与某施工单位签订了一份价款为1000万元的建筑工程施
最新回复
(
0
)