首页
登录
职称英语
[originaltext] All parents know it is difficult to get children to eat their
[originaltext] All parents know it is difficult to get children to eat their
游客
2024-01-24
44
管理
问题
All parents know it is difficult to get children to eat their vegetables. Some of them offer rewards or treats for children finishing their share. But researchers have discovered that youngsters who are not praised for trying vegetables are more likely to eat them eventually. (16) The study found that the best way to get children to eat food they do not like is simply to give them repeated exposure to it.
Psychologists from Ghent University in Belgium, studied 98 children. They gave them 5 kinds of vegetables to eat: mushrooms, peas, eggplants, carrots and cabbages. (17) The taste tests revealed that carrots were the least liked vegetable among youngsters. The children were then given a bowl of boiled carrots and told to choose how much to eat. After 8 minutes they were asked to rate the dish as delicious, just okay or disgusting. The trial went on twice a week for a month with a follow-up taste test after 8 weeks. Children were split into three groups, with one group asked to try the bowl of carrots repeatedly with no further encouragement. The other two groups were given rewards of a toy or verbal praise. (18) After the trial, 81% of children who simply try the carrots consistently liked them. This is contrast to 68% for the group given a toy and 75% for the group given verbal praise.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What is the best way to get children to eat vegetables according to a recent study?
17. What did the researchers find about carrots?
18. What does the result of this research show?
选项
A、Rewarding them for eating vegetables.
B、Exposing them to vegetables repeatedly.
C、Improving the taste of vegetable dishes for them.
D、Explaining the benefits of eating vegetables to them.
答案
B
解析
题干问的是根据最新研究,让孩子吃蔬菜最好的方法是什么。短文中提到,研究发现,让孩子们吃他们不喜欢的食物的最好方法就是让他们反复接触这些食物,故答案为B(让他们反复接触蔬菜)。短文中虽提到给予奖励使孩子吃蔬菜的方法,但后面实验表明让孩子反复接触蔬菜的效果更好,故A项(吃蔬菜给予他们奖励)排除。C项(为他们改善蔬菜的口味)和D项(给他们解释吃蔬菜的好处)短文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3389001.html
相关试题推荐
[originaltext](5)Almostallcompaniesrecognizetheimportanceofinnovati
[originaltext](1)TheInternationalLaborOrganizationsaysthenumberofp
[originaltext](1)TheInternationalLaborOrganizationsaysthenumberofp
[originaltext](5)UnderthelawinMassachusetts,tobaccocompanieshaveto
[originaltext](5)UnderthelawinMassachusetts,tobaccocompanieshaveto
[originaltext]Youprobablythinkcollegestudentsareexpertsatsleeping,(
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
随机试题
Whichofthefollowingwouldbethemostsuitabletitleforthispassage?[br]E
She’scute,noquestion.Symmetricalfeatures,flawlessskin,lookstobe22
The【B1】______profession,or"showbusiness",attractsmanyyoungpeople.【B2】
[originaltext]OneofGoogle’sself-drivingcarscrashedintoabusinCalif
商业银行的资本应急预案不包括的内容是()。A.紧急筹资成本分析和可行性分析
心前区隆起见于A、肺心病 B、先天性心脏病 C、心包炎 D、心肌炎 E、
儿童心理发展潜能的主要标志是__________。
2021年4月,我国本外币贷款余额187.85万亿元,同比增长12%;人民币贷款
根据开发的规模,房地产开发可以分为()。A.个体开发和综合开发 B.新
根据《政府采购法》的规定,供应商是指向采购人提供货物、工程或者服务的法人,不包括
最新回复
(
0
)