首页
登录
职称英语
[originaltext] [5]A tour boat turned over off the coast of Nicaragua, killin
[originaltext] [5]A tour boat turned over off the coast of Nicaragua, killin
游客
2024-01-24
88
管理
问题
[5]A tour boat turned over off the coast of Nicaragua, killing at least 13 people and leaving more passengers missing, officials said.
[6]The boat was carrying 32 people—25 Costa Ricans, four Americans and three Nicaraguans. The 13 dead were all Costa Rican, the foreign ministry said. The boat, traveling between Nicaragua’s Big Com Island and Little Corn Island, turned over Saturday near the larger island.
Some passengers remain missing, the Costa Rican foreign ministry said, but did not specify how many. A local radio said an unspecified number of people were rescued, including the tour boat’s owner, Hilario Blandon.
[5]Nicaraguan naval authorities had banned sea travel in the area because of bad weather and strong winds, but the tour boat proceeded anyway. Blandon, the boat’s owner, has been arrested by Nicaraguan authorities, the state-run news agency said. [7]Both he and a crew member, are being investigated for unintentional murder and exposing people to danger, according to police.
5. What happened to the tour boat sailing off the Nicaraguan coast?
6. How many people was the boat carrying?
7. What do we know about the owner of the boat?
选项
A、It sank into the sea due to overloading.
B、It ran into Nicaragua’s Big Corn Island.
C、It turned over because of strong winds.
D、It disappeared between two large islands.
答案
C
解析
题目问的是一艘在尼加拉瓜海岸附近航行的船发生了什么。录音开头提到,一艘游船在尼加拉瓜海岸附近翻船了,在录音中后段提到,由于恶劣天气和强风,海军部门已经严禁船只航行,但该船仍继续航行,故此可得出答案C“由于强风船翻了”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3389115.html
相关试题推荐
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
[originaltext]M:[12]HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.They’rebeautiful.You
[originaltext]M:[12]HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.They’rebeautiful.You
[originaltext]M:[12]HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.They’rebeautiful.You
[originaltext]M:Hi,Sarah.What’sup?W:Oh,hi,Ijustgotoutofahistoryc
[originaltext]M:Haveyounoticedthenewdustbindownstairs,attheentranceo
[originaltext]M:Haveyounoticedthenewdustbindownstairs,attheentranceo
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Hi,honey!What’sgoingon?W:Ihavegreatnewstotellyou.
随机试题
在旧中国,几乎不用为婚姻和家庭生活担忧。中国的传统文化并不赞成离婚,离过婚的妇女也会被人瞧不起。然而,时代不断在变化,大众的观念也随之变化。人们不再为离
Wasitenvisionedfortheeurotoeventuallybecomesuchastrongcurrencyt
Manistheonlyanimalthatlaughs.Whyisthistrue?Whatmakesusrespond
A.败血症 B.菌血症 C.病毒血症 D.脓毒血症 E.毒血症致病菌侵入
下列关于封闭式基金份额上市交易应符合的条件,说法错误的是( )。A.基金的募集
复种脊髓灰质炎疫苗的年龄是A.1岁 B.2岁 C.3岁 D.4岁 E.5
依我国《继承法》,关于遗嘱继承与法定继承的关系,正确的选项是()。 A.
(2017年真题)下列关于期货公司提供研究分析服务的说法,正确的有()。A
某贫困地区,终年食用玉米,皮炎、舌炎、腹泻及周围神经炎患者较多,痴呆发病率远高于
地西泮的药理作用不包括( )。A.抗焦虑 B.镇静催眠 C.抗惊厥 D.
最新回复
(
0
)