首页
登录
职称英语
[originaltext] (1)The International Labor Organization says the number of p
[originaltext] (1)The International Labor Organization says the number of p
游客
2024-01-24
36
管理
问题
(1)The International Labor Organization says the number of people without jobs is increasing. In its latest update on global employment trends, the agency says projections of the number of unemployed people this year range from 210 million to nearly 240 million people. The report warns that 200 million poor workers are at risk of joining the ranks of people living on less than two dollars per day in the past three years.(2)The director general of the International Labor Organization Juan Somavia notes that some countries have taken measures to address the effects of the global crisis. However, he points out that many countries have not done so. And based on past experiences, it takes four to five years after economic recovery for unemployment to return to pre-crisis levels. Mr. Somavia says the International Labor Organization is proposing a global jobs agreement to deal with unemployment. " Its key objective is to place at the center of recovery efforts measures that would generate higher levels of employment and provide basic social protection for the most vulnerable. "
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What is the news report mainly about?
2. What does Juan Somavia, director general of the International Labor Organization, say?
选项
A、Many countries have not taken measures to create enough jobs.
B、Few countries know how to address the current economic crisis.
C、Few countries have realised the seriousness of the current crisis.
D、Many countries need support to improve their people’s livelihood.
答案
A
解析
新闻中提到,国际劳工组织总干事Juan Somavia指出,一些国家已经开始处理这一全球性危机带来的影响,即解决失业问题,但很多国家还没有这么做。换言之,很多国家尚未采取措施解决失业问题,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3389129.html
相关试题推荐
Averylargenumberofpeopleceasewhenquiteyoungtoaddanythingtoali
Averylargenumberofpeopleceasewhenquiteyoungtoaddanythingtoali
Averylargenumberofpeopleceasewhenquiteyoungtoaddanythingtoali
Averylargenumberofpeopleceasewhenquiteyoungtoaddanythingtoali
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.
采用浅层平板载荷试验检测某桥梁工程地基承载力和变形模量。已知该工程地基土为淤泥质
在β系数运用时()。 Ⅰ.牛市时,在估值优势相差不大的情况下,投资者会
普通肝素的抗凝机制不包括A.抗因子ⅨaB.抗因子ⅩaC.抑制纤溶D.抗凝血酶作用
审计人员编制的银行存款余额调节表属于()。A.实物证据 B.
从所给四个选项中,选出最合适的一个填入问号处,使之呈现一定规律性: A.如图所
在一次社会工作者召集的社区居民座谈会上,王大爷说:“我觉得咱们社区的健身设施太旧
适用于和法的证型A.邪犯少阳 B.肝脾不和 C.肠胃寒热 D.气血营卫失和
有助于判断交通支瓣膜功能的检查是 A.Perthes试验B.Trend
(2021年真题)荆芥的采收时间应为A.果实成熟期 B.果实成熟前 C.茎叶
最新回复
(
0
)