首页
登录
职称英语
[originaltext] [23]The tourist industry differs from many others in that it
[originaltext] [23]The tourist industry differs from many others in that it
游客
2024-01-21
63
管理
问题
[23]The tourist industry differs from many others in that it employs more women than many other kinds of business. Indeed, women are found at all levels—from the semiskilled to management positions— in the transportation companies. Many successful travel agents are women who have established independent enterprises after gaining experience elsewhere in the industry.
Experience is necessary for the successful operation of a travel agency. It has been estimated that a minimum of ten years’ work in the industry is a prior condition for setting up an agency with the expectation of making it a success. [24]There are many different ways to acquire the necessary experience. Some agents begin as clerical workers or secretaries in travel agencies or in the transportation companies. Particular jobs that provide useful knowledge include those of ticket agent and reservations agent for the airlines.
In addition to dealing with the public, the travel agent must deal with people who work for the other components of the industry. One of the most important aspects of the job is keeping informed of the highly complex pricing of both scheduled and nonscheduled airlines, and the resort hotels as well. [25]Even when help is available, as it usually is from the airlines, the agent who can compute fares accurately has an advantage over one who cannot. The agent must also keep up with other developments in the industry—new resorts, changing travel regulations, new services, and so on.
23.In what aspect is the tourist industry different from many others?
24.Why do some agents begin as clerical workers in travel agencies?
25.What can we learn about the travel agent from the passage?
选项
A、To do important written work.
B、To make good use of their knowledge.
C、To gain the necessary experience.
D、To deal with other people in the field.
答案
C
解析
短文说到,有很多方式可以获取必要的经验。一些代理人在旅行社或运输公司先从秘书做起。可见从秘书做起的原因是为了积累经验,故C正确。
①选项以不定式To开头,根据选项内容猜测本题问原因、目的。
②在文中未提及;B利用原词knowledge进行语音干扰;D是旅行社职员必须学会处理的一类事情。属于答非所问。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381947.html
相关试题推荐
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext](22)Whenchildrenstartschoolfortheirveryfirsttime,p
[originaltext](19)ASavannahcatisacrossbreedbetweenadomesticcat
[originaltext]APewResearchCentersurveyofmorethan1,000Americanscon
[originaltext]APewResearchCentersurveyofmorethan1,000Americanscon
随机试题
Readthearticlebelowaboutbusinessethics.Foreachquestion(31-40),
Iwassurprisedthattheyhave______.Theyseemedtobeaperfectmatch.A、broken
[originaltext]M:Let’sgooutfordinnertonight.ShallwetrythatnewFrench
Haveyoueverbeeninasituation______youknowtheotherpersonisrightyet
女性,38岁。反复右上腹疼痛病史5年,9小时前参加宴会后突发中上腹部持续性疼痛,
路基行车带压实度不足的原因不包括()。A、不同类别土混填 B、路堤填料为级
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
根据《房屋建筑与装饰工程量计量规范》(GB50854—2013),关于砌墙工程
配制高强混凝土的材料应符合的要求有()。A:选用强度等级42.5以上的硅酸盐水泥
共用题干 男性,30岁。既往有HBsAg(+)。10天前无诱因发烧,体温逐渐上
最新回复
(
0
)