首页
登录
职称英语
[originaltext] (22) When children start school for their very first time, p
[originaltext] (22) When children start school for their very first time, p
游客
2024-01-24
129
管理
问题
(22) When children start school for their very first time, parents often feel a sense of excitement coupled with a touch of sadness at the end of an era. This is the start of a new adventure for children playing and interacting with new friends, sharing, taking turns and settling into a new routine. (23) But of course, this is not the start of your child’ s education, which in fact begun at birth. Back then, you would have been your child’ s most influential teachers. During this time at home, your child would have learned more than at any other period in their life. During your child’ s first year in school, much time will be spent in learning to read and they need to know that this is fun and worth-well. (24) Your child will naturally copy you, so it is important that you are seeing, reading and enjoying books, newspapers and magazines rather than just absorbed in screens. Ultimately, an excellent education should be a close partnership between parents and teachers. A child’ s year splits fairly neatly into thirds—a third at school, a third at sleep and a third awake at home or on holiday. (25) In respective of the quality of the school, a child’ s home life is of key importance. It is the determining factor of their academic success. Your child may have started on a new journey, but your work is far from finished.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. How do parents feel when their children start going to school?
23. What does the passage say about children’s education?
24. What should parents do for the success of their children’ s education?
25. What does the passage say is the key factor of children’s academic success?
选项
A、Choose the right school for them.
B、Help them to learn by themselves.
C、Read books and magazines to them.
D、Set a good example for them to follow.
答案
D
解析
题干问的是为了在孩子教育上取得成功,家长们应该做些什么。短文中提到,孩子们会自然而然地模仿父母的行为,所以父母要读书、看报纸和杂志,不要沉迷于手机和电脑屏幕,优秀的教育应该是家庭教育和学校教育相结合,故答案为D(为孩子树立一个好的榜样)。A项(为孩子选择正确的学校)和B项(帮助孩子自学)短文中均未提及,故排除。C项(为孩子读书和杂志)与短文内容不符,文中说的是父母要读书和杂志,不是给孩子读,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388999.html
相关试题推荐
[originaltext](5)Almostallcompaniesrecognizetheimportanceofinnovati
[originaltext](3)Bigfast-foodchainsinNewYorkCityhavestartedtoobe
[originaltext](3)Bigfast-foodchainsinNewYorkCityhavestartedtoobe
[originaltext](5)UnderthelawinMassachusetts,tobaccocompanieshaveto
[originaltext](5)UnderthelawinMassachusetts,tobaccocompanieshaveto
[originaltext]Longqueues,delayedflightsandovercrowdingatairportshav
[originaltext]Youprobablythinkcollegestudentsareexpertsatsleeping,(
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
[originaltext][5]AtourboatturnedoveroffthecoastofNicaragua,killin
随机试题
I’d______theoperationunlessitisabsolutelynecessary.A、rathernothaveB、rat
[originaltext]W:Ifoundaperfectbookbag,butI’mabout20dollarsshort.M:
Contrarytopopularbelief,"fallingstars"arenotstarsatall,butarem
Accordingtothecourtruling,ShrienDewani[br][originaltext]ABritishm
FindYourHeart’sDesireandRealizeYourPotential[A]Oneofthemostw
面向消息中间件MOM的主要特点不包括()A..通信程序可在不同的时间运行
中国银行业协会的性质是()。A.全国性非营利社会团体 B.营利性法人 C
压力管道安装单位应当在压力管道安装施工前履行告知手续。承担跨省长输管道安装的安装
银行承兑汇票是银行对未到期的票据予以承兑,以自己的信用为担保,成为票据的第一债务
可在被绝热对象处于运行状态下进行施工的是()。A.缠绕式 B.涂抹式
最新回复
(
0
)