首页
登录
职称英语
[originaltext] House calls are making a small comeback, as hospitals discover
[originaltext] House calls are making a small comeback, as hospitals discover
游客
2024-01-21
29
管理
问题
House calls are making a small comeback, as hospitals discover they can provide better treatment for a lower cost by sending teams of doctors, nurses and others to patients’ homes after they have been discharged. (16) There was a time when house calls were a common way to deliver medical care—especially in low-income neighborhoods of major cities. Few of us are still around who practiced medicine this way, but it wasn’t uncommon from the 1950s through the 1980s, when medical residents earned anywhere from zero to $ 300 per month, to supplement our incomes this way. In the Bronx, where I worked, doctors would sign their patients out to us or the medical society, and we would be on call until the next morning. We charged $ 7 before midnight and $ 10 after—cash only. We carried drugs in our medical bags, and robbers knew it, so the threat of being robbed for drugs or cash was very real. (17) Some of us, myself included, brought large dogs on some calls. (18) Patients loved this system. Instead of sitting in an emergency room for hours, they usually received prompt attention at a lower cost. We’d arrive to a complaint of chest pain or a child with a fever, and do a thorough examination and dispense medication on the spot. (19) Anxiety attacks were another common problem. I’d get a call from someone saying her husband was having a heart attack. "Where is he now?" I’d ask. "He’s outside getting some air," she would respond. Heart attack patients can’t do that, so I knew there was no emergency. But when I got there, I sometimes dispensed a sedative. 16. What does the speaker say about the house calls between the 1950s and 1980s?
17. How did the speaker prevent himself from being robbed?
18. Why did patients love house calls?
19. What was the common problem for the speaker?
选项
A、They could receive treatment more quickly.
B、They could receive the high-quality service.
C、They didn’t have to pay for the medical fees.
D、They could get the most loving and tender care.
答案
A
解析
短文指出,人们喜欢医生出诊的原因是,他们不需要在急诊室坐几个小时,就可以以较低的价格得到及时的照顾,即可以较快地接受治疗。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3380680.html
相关试题推荐
[originaltext](3)LosAngelesisabouttobecomethelargestAmericancity
[originaltext]It’saproblemthatisnotimmediatelyassociatedwithalow-
[originaltext](5)TherateoftwinbirthsintheUnitedStatesreachedare
[originaltext](5)TherateoftwinbirthsintheUnitedStatesreachedare
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]FloodingalongtheMississippiRivernearCairo,Illinois,wa
[originaltext]WhenthetopU.S.oilcompaniesannouncedhugeincreasesinp
[originaltext]Losingone’sdrivinglicenceintheUKisaseriousmatter—ex
随机试题
Areyouworriedabouttherisingcrimerate?Ifyouare,thenyouprobablyk
Olderpeoplecanquicklybecomedispiritedanddepressedby______illness.A、chr
WelcometoStratford-upon-Avon,homeof
根据我国《著作权法》的规定,下列可以作为作者的是( )。A.微软机器人小冰
A.新生儿 B.10个月 C.8个月 D.1周岁左右 E.1周岁以后如果
学校各群体所具有的思想观念和行为方式是学校文化的( )。A.特征 B.表象
母乳中的乙型乳糖可抑制肠道中A:乳酸杆菌的生长 B:变形杆菌的生长 C:大肠
由于工资提高而引起的通货膨胀属于()A.需求拉动的通货膨胀 B.成
患者,男,56岁,诊断为病毒性乙型肝炎。实验室检查:HbeAg(+),HBV-D
下列不属于横道图优点的是()。A.能够较为准确的反映各工作之间的逻辑关系
最新回复
(
0
)