首页
登录
职称英语
[originaltext] Losing one’s driving licence in the UK is a serious matter—ex
[originaltext] Losing one’s driving licence in the UK is a serious matter—ex
游客
2024-01-22
91
管理
问题
Losing one’s driving licence in the UK is a serious matter—expensive and, to say the least, very inconvenient. But in France, no licence?(l)No problem. You can simply go shopping for a VSP—a small two-seater car that anyone aged 14 or over can take out on the road with as little as four hours’ experience behind the wheel, sometimes not even that. It’s impossible to say how many there are as no official figures exist. It is what the French call a chiffre noir—an unknown quantity. On market day in my nearest town here in Brittany the little VSP runs into the main street.(2)Although the literal translation of VSP is "car without licence", it is in fact the driver who doesn’t need to bother himself or herself with any proof of ability behind the wheel.
1. What can people do if they lose their driving licences in France?
2. What does VSP literally mean?
选项
A、Car for teenagers.
B、Car to gain experience.
C、Car as a proof of ability.
D、Car without licence.
答案
D
解析
新闻中最后一句提到,照字面来说,VSP的意思就是“car without licence”,即不需要驾驶执照的汽车。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3385705.html
相关试题推荐
他带领的军队占领了许多地方,并给这些地域造成了巨大破坏。Hisarmyhadcapturedmanyplaces,towhichserious
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Thewholeindustrialprocesswhichmakesmanyofthegoodsandmachineswen
Henryreadtheletteragainlesthe______anythingimportant.A、shouldmissB、ha
______thenoteyouleft,Iwouldhaveforgottentoclosethedoor.A、WithB、Inca
Ithappenstoeverymedicalstudentsoonerorlater.Yougetacoughthatpe
A.肋间神经痛 B.下肢根性疼痛 C.颈枕部放射性疼痛 D.上肢根性疼痛
患者女性,56岁,1个月来休息时感心悸、气短,不能平卧,咳白色泡沫痰。查体:血压
如果预见到人体试验有可能对受试者造成较严重的伤害,采取的正当措施应该是A.请专家
服用洋地黄类药物时,护士应重点观察A.体温 B.有无皮疹 C.胃肠道反应
期货公司应当将来源于境内和境外的保证金按时间分账户管理。()
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
最新回复
(
0
)