首页
登录
职称英语
This is offered as a textbook illustration of the principle that voters are
This is offered as a textbook illustration of the principle that voters are
游客
2023-12-28
58
管理
问题
This is offered as a textbook illustration of the principle that voters are far shrewder than most politicians believe. This case study highlighting Washington’s inability to fool anyone is based on a recent survey of the attitudes of people on Medicare about their new prescription-drug benefit.
Last fall, when Congress added prescription-drug coverage to Medicare, the new law was hailed as a political masterpiece. Congressional Democrats, who overwhelmingly opposed the bill, thundered that they, too, were eager to provide a drug benefit under Medicare, but they championed alternative legislation that offered a larger drug subsidy and smaller incentives to health insurers to participate. Liberals such as Sen. Edward Kennedy were confident that the drug bill, with plenty of holes in its benefit formulas, would inevitably be expanded around the time it took effect.
Not many in Congress seemed troubled that the federal budget was deep in deficit, the nation was saddled with future expenditures for the Iraq war and virtually no health care expert believed that the legislation would fit into its projected $400-billion-over-10-years cost framework. The new law was a cynical bargain that had more to do with the 2004 election than a rational approach to the prescription-drug needs of the nation’s elderly.
The prescription-drag legislation seems a compromise between competing ideologies inserted into a fixed congressional budget. Put another way, it was sausage-stuffing in the guise of lawmaking. And, what no one anticipated was the reaction of the elderly, a group that votes in disproportionate numbers. [br] Democratic Congressmen suggested that the government should ______.
选项
A、be enthusiastic in providing a drug benefit to the people
B、Oppose the new legislation with thundering protests
C、give more money, so to speak, to medicine makers and retailers
D、provide financial assistance to people wanting to buy life insurance
答案
C
解析
根据第二段第二句...they, too, were eager to provide a drug benefit under Medicare, but they championed alternative legislation that offered a larger drug subsidy and smaller incentives to health insurers to participate.中的health insurer(健康承保人)指的是medicine makers and retailers。从they, too, were eager to provide a drug benefit可知政府本就对这事很热心,排除A项。根据Congressional Democrats...opposed the bill. thundered...可知是Democrats在反对,排除B项;根据smaller incentives to health insurers to participate可排除D项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3311582.html
相关试题推荐
EversincetheeconomistDavidRicardoofferedthebasictheoryin1817,eco
我们按照积极利用、科学发展、依法管理、确保安全的思路,加强信息基础设施建设,发展网络经济,推进信息惠民。Followingtheprinciplesof
Uponcompletinghisexaminationoverthepatient,thedoctorofferedhisjudgmen
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
Thisisofferedasatextbookillustrationoftheprinciplethatvotersare
随机试题
TheU.S.DepartmentofLaborstatisticsindicatethatthereisanoversuppl
【S1】[br]【S9】去掉of本题考查形容词aware的用法。beawareofsth.和beaware十that从句。
A.脂肪 B.维生素B1 C.碳水化合物 D.蛋白质 E.维生素A能量密
普通硅酸盐水泥的掺合料可以是()。A.粒化高炉矿渣 B.石灰石 C.粉煤灰
学习动机的两个基本成分包括()。A.学习需要 B.学习期待 C.学习氛围
招标文件中,由于各种管理要求、管理价格的制定都具有(),所以过一段时间可能需要调
《最高人民法院关于适用若干问题的解释(二)》第十九条规定:“对于合同法第七十四条
贮藏中颜色由浅变深的中药饮片有A.山药 B.白芷 C.泽泻 D.天花粉
粤港澳大湾区的战略定位()。A.充满活力的世界级城市群 B.具有全球影响
某厂燃煤锅炉烟气排放量为2×104m3/h,SO2浓度为800mg/m3,排放浓
最新回复
(
0
)