首页
登录
职称英语
1 In the days of the Roses, France was still a sort of semi-detached part of En
1 In the days of the Roses, France was still a sort of semi-detached part of En
游客
2023-12-20
64
管理
问题
1 In the days of the Roses, France was still a sort of semi-detached part of England, a country much less foreign to an Englishman than Ireland was. A fifteenth-century Englishman went to France as a matter of course, but to Ireland only under protest.
2 He lay and thought about that England. The England over which the Wars of the Roses had been fought. A green, green England, with not a chimney-stack from Cumberland to Cornwall. An England still unhedged, with great forests alive with game, and wide marshes thick with wildfowl. An England with the same small group of dwellings repeated every few miles in endless permutation: castle, church, and cottages; monastery, church, and cottages; manor, church, and cottages. The strips of cultivation round the cluster of dwellings, and beyond that the greenness. The unbroken greenness. The deep-rutted lanes that ran from group to group, mired to bog in the winter and white with dust in the summer; decorated with wild roses or red wit hawthorn as the seasons came and went.
3 For thirty years, over this green uncrowded land, the Wars of the Roses had been fought. But it had been more of a blood feud than a war. A Montague and Capulet affair, of no great concern to the average Englishman. No one pushed in at your door to demand whether you were York or Lancaster and to hale you off to a concentration camp if your answer proved to be the wrong one for the occasion. It was a small concentrated war, almost a private party. They fought a battle in your lower meadow, and turned your kitchen into a dressing-station, and then moved off somewhere or other to fight a battle somewhere else, and a few weeks later you would have a family row about the result because your wife was probably Lancaster and you were perhaps York, and it was all rather like following rival football teams today. [br] What had been taking place during the time of the Roses?
选项
A、the development of England
B、a series of wars
C、the growth of poetry
D、the Battle of the Armada
答案
B
解析
本题为细节理解题。据第3段第1句可确定。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3290480.html
相关试题推荐
[originaltext]MAN:Yeah,IthinktheworstfoodIeverhadwasinFrance.WOMAN
[originaltext]MAN:Yeah,IthinktheworstfoodIeverhadwasinFrance.WOMAN
France’shighestcourthaltedthefinalvoyageoftheClemenceaubecause[origin
France’shighestcourthaltedthefinalvoyageoftheClemenceaubecause[origin
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperity
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperity
1 InthedaysoftheRoses,Francewasstillasortofsemi-detachedpartofEn
1 InthedaysoftheRoses,Francewasstillasortofsemi-detachedpartofEn
1 InthedaysoftheRoses,Francewasstillasortofsemi-detachedpartofEn
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperitya
随机试题
[originaltext]Whatisthesandstorm?[/originaltext][audioFiles]2017m5x/audio_e
SpeakerA:So,what’sthestatusofouradvertisingcampaign?SpeakerB:AsIm
PassaaeThreeIn70C.E.theRomanarmyinvadedJerusalemandexpelled
AuniversityStudentinNairobi,Kenya,wasstoppedforatrafficviolation
Whathandshakemean?Inone’sowncountry,1.Insomecultur
[originaltext]M:Thatboxlooksheavy,Serena.CanIhelpyoucarryituptoyo
Formorethanadecade,dieticiansandnutritionistsharanguedustolowert
PDCA是目标控制的基本方法,分别是()。A.计划 B.实施 C.检查
()是利益与风险的直接承受者。A.投资者 B.期货结算所 C.期货交易所
某律师事务所律师代理原告诉被告买卖合同纠纷案件,下列哪一做法是正确的?()(2
最新回复
(
0
)