首页
登录
职称英语
What can we know from the news about Martin Kippenberger? [originaltext] A cl
What can we know from the news about Martin Kippenberger? [originaltext] A cl
游客
2023-12-05
1
管理
问题
What can we know from the news about Martin Kippenberger?
A cleaning woman at a German art gallery has caused irreparable damage to a valuable artwork by one of Germany’s most celebrated modern sculptors by polishing off what she believed to be an unsightly stain on the work.
Martin Kippenberger, who died in 1997, was according to his announcement of death in the New York Times, one of the most talented German artists of his generation.(1)The city of Dortmund then considered itself fortunate to have one of his installations called When It Starts Dripping From the Ceiling.(2)The work consisted of a tower of wooden slats under which a rubber trough was placed with a thin beige layer of paint representing dried rainwater. Not appreciating the work properly, a cleaner assumed the stain needed to be cleaned, so she scrubbed it till it gleamed.
选项
A、He died in the 18th century.
B、He has left not only one work to the world.
C、The city of Dortmund has many of his works.
D、He was the most talented artist in Germany.
答案
B
解析
本题考查重要细节。根据句(1)可知,Dortmund市认为拥有马丁的其中一幅作品是一件非常幸运的事,其作品名称是《当它从屋顶滴落》。故可判断,马丁留给世人的作品不止这一幅,因此答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3246075.html
相关试题推荐
[originaltext]Mr.Jones:Whatmaterialswereusedforroadsurfacesduringthe
[originaltext]Mr.Jones:Whatmaterialswereusedforroadsurfacesduringthe
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]A:So,you’reanarchitect?B:Yes.A:Doyouworkforapublico
随机试题
[originaltext]Amotoristsawtwomenwalkingalongalonelycountryroad.
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’vea
木华汽车在评估一个国际收购项目,关于项目及融资有如下信息:期初投资:20亿
川崎病亚急性期及恢复期最主要并发症是A.急性冠状动脉损伤 B.尿道炎 C.无
关于公路设计变更的说法,正确的是()。A、公路工程设计变更分为重大设计变更、较大
压榨设备在专业设备中属于()。A、石化设备 B、轻工设备 C、冶金设备 D
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在王某被杀一案中,侦查人员取得了下列线索:(1)王某的朋友李某的陈述,证明王某患
(2011年)电信通信企业的成本特点有()。A.只有固定成本而没有变动成本 B
关于滴虫性阴道炎,哪项正确A.滴虫不会侵入尿道、尿道旁腺 B.50%~80%感
最新回复
(
0
)