首页
登录
职称英语
Which of the following is CORRECT according to the news item? [originaltext]
Which of the following is CORRECT according to the news item? [originaltext]
游客
2023-12-05
66
管理
问题
Which of the following is CORRECT according to the news item?
Suicide bombers have stormed Britain’s cultural center in the Afghan capital Friday, triggering hours of fighting that killed at least nine people. The Taliban claimed responsibility for the assault, which took place as Afghanistan celebrated the 92 nd anniversary of the country’s independence from Britain.(9)According to the British foreign officer, all the British nationals were unharmed.
The sound of gunfire and ambulances filled the morning air in Kabul Friday as a group of attackers rushed the British-staffed building in the Afghan capital. During the nearly 10-year-old war in Afghanistan, Kabul has avoided much of the violence that the rest of the country has endured. But this summer has seen the Taliban strike the Afghan capital. In June, a group of suicide bombers and gunmen launched a deadly attack on the luxury Inter-Continental Hotel.
British authorities say that British nationals took refuge in a "safe room" inside the building as troops repelled the attackers.(10)British Ambassador to Afghanistan William Patey said that what he called a " wretchedly, cowardly attack designed to attack British interests" had instead caused the deaths of many Afghans.
选项
A、British nationals fought against the attackers.
B、No British nationals were injured in the attack.
C、Nine British nationals were killed in the attack.
D、British nationals ran away from the building in the attack.
答案
B
解析
本题考查重要细节。根据句(9)可知,英国外交部官员称,英国公民无人受伤,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3245983.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Mr.Phelps.I’mMargaretSmith.pleasesitdown.M:Thankyou.
[originaltext]W:Mr.Phelps.I’mMargaretSmith.pleasesitdown.M:Thankyou.
[originaltext]W:Mr.Phelps.I’mMargaretSmith.pleasesitdown.M:Thankyou.
[originaltext]W:Mr.Phelps.I’mMargaretSmith.pleasesitdown.M:Thankyou.
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
WhereandwhomcanMittRomneygetthesupportfrom?[br][originaltext]F:Good
WhereandwhomcanMittRomneygetthesupportfrom?[br][originaltext]F:Good
WhereandwhomcanMittRomneygetthesupportfrom?[br][originaltext]F:Good
WhereandwhomcanMittRomneygetthesupportfrom?[br][originaltext]F:Good
随机试题
Atelephoneusermaypayafixedmonthlychargeand(allow)______tomakeanun
ThePrimeMinisterhasmadeitclearthatno______willbemadetothehijackers.
[originaltext]W:Hi,Jay!M:Hi,Linda.AreyoureadyforyourbigtriptoChic
U.S.PopulationPresentSituationsofU.
教师专业发展的基础是()。A.终身学习 B.教研结合 C.创新实践
下列措施中,不能解决市场失灵的是( )。A.对污染严重企业,征收适度的税负
物业管理招标程序包括:①公布招标公告或发出投标邀请书,②编制招标文件,③投标申请
应急照明配电箱及应急照明分配电装置采用非安全电压时的每个回路输出电流不应大于(
WH0评价龋病流行程度的指定年龄是A.10岁 B.12岁 C.14岁 D.
某地曾在上世纪60年代建一有机氯农药厂,数年后,附近居民反映增多,有的说空气中有
最新回复
(
0
)