首页
登录
职称英语
What are the man and woman discussing? [originaltext]W: Did you see today’s news
What are the man and woman discussing? [originaltext]W: Did you see today’s news
游客
2023-11-23
71
管理
问题
What are the man and woman discussing?
W: Did you see today’s newspaper? That building over in Centerville was just struck by lightning-for the fourth time!
M: I didn’t read the article, but I’m not surprised. The old proverb says lightning never strikes twice in the same place, but it seems to me that if the conditions are fight for lightning to strike one time, then it might be just as good another time.
W: Well, I don’t take any chances. If I’m caught in a thunderstorm, I look for shelter in a building or a closed cafe, since lightning is supposed to be attracted to the tallest or sharpest object in the area. Also I’ve been role that if you’re stuck outdoors, the best thing you can do is keep yourself close to the ground, and avoid bodies of water. Apparently lightening is particularly attracted to water.
M: To tell you the troth, even when I am at home I won’t take baths or showers during a thunderstorm. I unplug my television, and I don’t use any appliances or talk on the telephone. I just avoid using anything that works electrically. Maybe I’m too nervous about these things
W: I wouldn’t say that. According to the article, lightning starts thousands of fires every year in the U.S. alone. Hundreds of people are injured and even killed by lightening, and millions of dollars in damage are caused. I think you’re just being sensible.
选项
A、Information in a news article.
B、Details from a recent lecture.
C、A weather forecast.
D、A friend’s experience.
答案
A
解析
the men and the women are discussing an article in the newspaper.从听的过程中知道文章是关于闪电击中一座建筑物。因此本文不是a lecture,a weather forecast and a friend’s experience.因此正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3211122.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodevening,everybody.[6]Nomophobiaisatermwecameacro
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Nowlet’sturntotheopioidcrisisi
[originaltext]M:I’mAviArditti,andthisweekonWordmaster:[1]alessonin
[originaltext]W:[1]Eachyear,approximatelyonemillionstudentsdropoutof
[originaltext]W:There’sbeenalotoffocusonthefundingincreasethatwasr
[originaltext]M:Theconceptthatyoucanearnahighsalarywithouthavingac
[originaltext]W:Well,isithardertobeacomedianorascientist?M:Ithink
[originaltext]M:InMyPoets,youwriteaboutattendingreadings,andsocializi
[originaltext]M:[1-1]MaureenMcLaneisapoetandcritic.Afterherundergrad
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
随机试题
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]M:Whatdoyouthinkofthehospital
Whichofthefollowingcanbestdescribeherpersonality?[br][originaltext]Sh
HealsosuggestedthatCongressspeedtheprocessofobtaining______residentsta
[originaltext]W:Uh’"excuseme,Mr.Sherwin,butIwaswonderingifIcouldsp
依据《高中美术课程标准《实验)》>中的“评价建议”,以《静物写生)一课为例,列学
共用题干 EarthquakeInsurance1.Earthquakei
患者女,65岁。患心绞痛3年,外出时随身携带急救药盒,这种行为属于A.自我观察
疫情期间,某民办学校王老师没有报备批准就自行前往疫情严重的国家旅游,造成严重后果
辛亥革命中,六国领事分别递交给南北议和代表的同文照会本国政府在继续釆取今所采取的
A.冰糖 B.油类 C.黄酒 D.白矾 E.阿胶可增加胶剂的透明度和硬度
最新回复
(
0
)