首页
登录
职称英语
What’s the foreign ministers’ purpose for the meeting in Kyoto Japan? [originalt
What’s the foreign ministers’ purpose for the meeting in Kyoto Japan? [originalt
游客
2023-11-22
67
管理
问题
What’s the foreign ministers’ purpose for the meeting in Kyoto Japan?
Foreign ministers from Asia and Europe meeting in Kyoto Japan this weekend are urging North Korea to return immediately to six-party talks concerning the Communist nation’s nuclear weapons program.
Everyone at this Asia-Europe summit wants to stop North Korea from testing its first nuclear bomb but there’s little agreement over how best to do this. Japan, the strongest US ally in Asia agrees with Washington that only the threat of a UN Security Council sanction might persuade North Korea to restart talks on dismantling its nuclear program. China and South Korea think this approach is too provocative.
选项
A、Urging UN Security Council to impose sanctions against North Korea.
B、Urging North Korea to test its nuclear bomb as soon as possible.
C、Urging North Korea to return to six-party talks.
D、Discuss how to punished North Korea for its nuclear weapons’ program.
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻的开篇提到了“Foreign ministers from Asia and Europe meeting in Kyoto Japan this weekend are urging North Korea to return immediately to six-party talks concerning the Communist nation’s nuclear weapons program.”选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3209684.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
PASSAGETWO[br]What’sthepurposeofbuildingasupportnetwork?Torelievethe
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.[5-1]Despiteeffortsfromallsides,
随机试题
Thevitaminsnecessaryforahealthybodyarenormallysuppliedbyagoodmi
Themother,aswellashertwodaughters,______tothetheatrewithsomefriend
泊珍到偏远小镇的育幼院把生在那里养到1岁的孩子接回来。但泊珍看他第一眼,仿似一声雷劈头而来。令她晕头胀脑,这1岁的孩子脸型长得如此熟悉,她心里的第一道声
[originaltext]W:Didyourpicturesofthenightviewcomeout?M:ActuallyIra
《中共中央、国务院关于深化体制机制改革加快实施创新驱动发展战略的若干意见》强调,
()是为投资额较大的个人投资者和机构投资者提供的最具个性化的服务。A.电话
制定薪酬计划的方法包括( )。A.从下而上法 B.从上而下法 C.由内到外
(2020年真题)经营连锁超市的茂林公司为了改善内部管理,开展了顾客满意度调查
吊装载荷包括()。A.吊车臂重 B.设备重量 C.起重索具重量 D.吊具重
下列哪项不是普萘洛尔的作用A.降低眼内压作用 B.抗血小板聚集作用 C.内在
最新回复
(
0
)