首页
登录
职称英语
A recent talk by games academic Jane McGonigal has re-ignited discussion on
A recent talk by games academic Jane McGonigal has re-ignited discussion on
游客
2023-11-06
62
管理
问题
A recent talk by games academic Jane McGonigal has re-ignited discussion on the role they play in our society. Traditionally, the debate has centered on whether they are "damaging" or merely "harmless fun". But McGonigal is a games advocate. Her belief is that games are actually good for us.
In order to solve the world’s most urgent problems, McGonigal says, we need to play more games because gaming creates people who are solution-focused, collaborative, optimistic and hard-working. This position is interesting, although open to the obvious critique that, unlike in-game challenges, real-world problems are not set up to be rewarding, interesting or even soluble, so framing them as a game is likely to lead nowhere. But there’s certainly potential in using game-like mechanics to encourage us to do things we otherwise might not want to: such as the S2H fitness monitor, which allows users to claim rewards for physical activity.
The wider point—whether playing games actually improves any of our skills—is still open for debate and research. Various studies have shown that playing certain games can increase players’ visual attention, fine motor skills and spatial reasoning. Intuitively, it is not surprising that practicing skills involving fast responses and complicated physical maneuvers might make us better at them.
But is this a reason to play games, or a useful position for gaming advocates? As a novelist, I’ve always found the idea of promoting reading because it improves cognitive skills deeply depressing. Reading is a wonderful thing not because it makes our brains better but because it is enjoyable, enriching and gives us new experiences: just like games.
Once someone has told you that something is good for you, it immediately becomes less attractive. I’m not sure it’s necessary to say that playing games will save the world or improve us. Can’t we just have fun? [br] Which of the following statements is INCORRECT?
选项
A、Game-like mechanics may encourage people to try something new.
B、Certain games helps to improve players’ capacity of reasoning.
C、Playing games actually improves players’ skills.
D、Certain games can improve players’ speed of response.
答案
C
解析
细节判断题。定位到第2段和第3段。根据第2段末句可知,A与原文内容相符。B、D两项在第3段也有提及,属游戏的正面作用。选项C,与第3段首句不符,本句提到,游戏是否有助提高技能,还有待研究讨论,本题为逆向选择题,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3163942.html
相关试题推荐
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,trans
随机试题
Oneofthebiggestchallengesfacingemployersandeducatorstodayisthera
Computershavebeentaughttoactandspeak,buttheproblemishowto【C1】__
Completetheformbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSAND/ORANUMBERforeach
Acommonassumptionabouttheprivatesectorofeducationisthatitcaters
标准的实施状况是指标准批准发布后一段时间内,各级建设行政主管部门、工程建设科研、
在TCP/IP协议簇中,( )协议属于应用层协议。A.IP B.TCP C
王某,男性,20岁,为某高校在校学生,因血尿、水肿入院,经检查确诊为急性肾小球肾
麻疹恢复期,皮肤可见A.无色素斑痕,有糠麸样细微脱屑 B.有色素斑痕,可见糠麸
下列关于小电流接地系统母线单相接地故障处理原则正确的是:()(A)检查母线及相连
根据以下资料,回答111~115题。 2014年1~11月我国货物运输情况
最新回复
(
0
)