首页
登录
职称英语
BBC’s weather forecast is a _______ program. [br] [originaltext] In Britain,
BBC’s weather forecast is a _______ program. [br] [originaltext] In Britain,
游客
2023-10-31
74
管理
问题
BBC’s weather forecast is a _______ program. [br]
In Britain, just as the largest audience is watching the main television news programs, it’s weather forecast time. The BBC broadcast 44 live forecasts a day, 433 hours of weather a year, using forecasters from the Meteorological Office. The Met Office makes predictions about the weather 7 days in advance. These are based on observations from the ground, from satellites and from radar.
The observations are stored in computers that can do up to 4 billion calculations per second. In Britain, the weather is news. A television weather forecast often begins with an interesting fact: The town with the top temperature of the day or the place with the most rain. "The public like that kind of information," says senior forecaster Bill Jails, "The BBC forecasters are professional meteorologists, but they don’t have an easy job." They are the only presenters on television who do not use a script and they cannot see the map that they are describing. Viewers are often critical, especially of female presenters. One woman left the job after rude letters and press reports about her clothes.
The British talk about the weather more than any other subject, so it is surprising to discover 70% of television viewers cannot remember what they saw on the weather forecast. "What happens", says one forecaster, "is that people like watching and hearing the forecasters, but they probably only take real notice when they need to, or of course, when we make mistakes."
选项
A、They read from script.
B、They are professional.
C、They use a map for presentation.
D、They care about their clothes.
答案
B
解析
根据The BBC forecasters are professional meteorologists可知B正确。听到who do not use a script and they cannot see the map时可排除A和C;短文只是在举例的时候提到了一名女预报员因为着装被挑剔而辞职,并未说预报员都很注重服装。故D也排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3146121.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Amy.Whataniceday,isn’tit?W:Yeah,Tim.Youlookso
[originaltext]M:Hi,Amy.Whataniceday,isn’tit?W:Yeah,Tim.Youlookso
[originaltext]M:MorningJulia!Thetrafficisreallyheavytoday.I’malmostl
[originaltext]M:MorningJulia!Thetrafficisreallyheavytoday.I’malmostl
[originaltext]M:MorningJulia!Thetrafficisreallyheavytoday.I’malmostl
[originaltext]W:HeyTom,gotasecond?M:Sure,what’sup?W:Thecompanyhas
[originaltext]W:HeyTom,gotasecond?M:Sure,what’sup?W:Thecompanyhas
[originaltext]W:HeyTom,gotasecond?M:Sure,what’sup?W:Thecompanyhas
[originaltext]W:(1-1)HeyJimmy,acoupleofusaregoingtoSam’sBarafterw
[originaltext]W:(1-1)HeyJimmy,acoupleofusaregoingtoSam’sBarafterw
随机试题
SkySystemsLtd:WebsiteDirectoryA.CompanyH
Theprohibitionondivorceinthe1937Constitutionwasrepealedin1995undert
UsingLyricstoDevelopStudents’CriticalLiteracySonglyr
ShortStoriesisgoingtobepublishedsoon.Thisbookisdesignedtohelpb
人民代表大会制度是我国的根本政治制度。按照宪法和代表法的规定,各级人大代表是各级
下列哪项不是肝气犯胃型呕吐的主症A.舌边红苔薄腻 B.脉沉细 C.呕吐吞酸
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
A饭店是由一家民营房地产公司投资、按五星级标准建造的综合性饭店,地处某经济发达的
采取( )的企业始终处在一个不断成长、发展和创新的环境和过程中。A.吸引策略
某企业经过几年成长,目前已在本行业处于较为领先的地位,但企业内部却出现了核心员工
最新回复
(
0
)