首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Welcome to today’s program. Today we have the CEO of Google. G
[originaltext]W: Welcome to today’s program. Today we have the CEO of Google. G
游客
2023-10-27
108
管理
问题
W: Welcome to today’s program. Today we have the CEO of Google. Glad to see you here, Larry.
M: Me too, thanks for having me.
W: You have mentioned employees before, and their rights. What is your stance on robot rights?
M: This is a complex issue, and one that hasn’t really been solved during the last decade. We apply the Marissa Test named after our Ex-User Experience Vice President. Our experts will tell the machine a really very sad story and if the machine starts to cry, we will give it "human" rights like payments, off-days and so on. By the way, they don’t like to be called robots.
W: Really? Why not?
M: They like to be called robotic persons, that’s all. Some of these machines can be quite sensitive. It’s part of our philosophy to support this.
W: Has the robotic strike two years ago hit your company as hard as others?
M: Maybe. Maybe even harder. We have the biggest robotic personnel in the USA. Only the Chinese beat us at that, but then again, they beat us mostly at anything these days. As opposed to a human strike, a robotic personnel strike is really more like, "Hey, they’re actually off." You can’t even talk to them, discuss things. We do believe in minimum wage for RPs, we really do.
W: By the way, were you surprised at Marissa’s running for President?
M: She’s an incredibly bright and talented woman. We wish her all the best, from all of us.
W: One question people ask over and over during the last 30 years. Is it really important that you still have a focus on the search? So many companies have come up with different ideas and different technologies.
M: The more knowledge we collect, the more important it becomes, actually. It’s simply the only means of navigating such a huge body of data. We’ve played around with many concepts during the last years, most importantly the personal information agent. That was our single most successful product after search.
W: I found it fascinating these days, you can have conversations with the Google search box like it would be your best friend.
M: Exactly. This was the stuff we wanted to have there from beginning. Some of us thought it would take us 300 years, but they didn’t include robotic personnel working for us into the calculation. This changes the whole game.
W: Some said that when you gave away robots for free, you were destroying the robots industry at large.
M: We really don’t think so. I mean we only want to serve our users. That’s our goal.
1. What does Larry think about robot rights?
2. What can we learn from the conversation about robots?
3. What did Larry say about Google’s focus on search?
4. What can we learn from the conversation about the Google search box?
5. What did Larry think of giving away robots for free?
选项
A、Robots like to be called robotic persons rather than robots.
B、The robotic strike two years ago hit Google no harder than others.
C、Google has the world’s biggest robotic personnel.
D、Robots are not so sensitive as human being.
答案
A
解析
本题问机器人相关的内容。录音中,男士提到机器人不喜欢人们称他们为机器人,而喜欢人们称呼他们robotic persons,A项与会话相符,故为答案。女士问到两年前的机器人罢工对男士公司的影响时,男士说所受冲击可能比其他公司要大(Maybe even harder),可见B不正确。男士提到谷歌公司的机器人员工在全美最多,但中国比谷歌要多,可见C也不对;录音提到有些机器人很敏感,而且也并没有把机器人与人进行比较,故D也错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3135008.html
相关试题推荐
[originaltext]W:HeyRobert.Lookslikeyou’replanningondoingsomegolfing.
[originaltext]M:Thatwasalovelyparty,wasn’tit?W:Yes,itwas.Thefoodw
[originaltext]W:HeyTom,gotasecond?M:Sure,what’sup?W:Thecompanyhas
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hey,nicetoseeyouagainafterthelongvacation.Howareyo
[originaltext]W:Hey,Matt.Congratulationstoyou!You’vewontheprizeinthe
[originaltext]W:Hey,Devon.Nicetoseeyouhere.M:Hi,Mary.Ididn’texpect
[originaltext]W:Hey,Iheardyouarejustbackfromatrip.Nowonderyoulook
[originaltext]W:Hi,Bob.YouspeakverygoodChinese.M:Notreally,Mary.Ij
[originaltext]M:ProfessorBarlow,whywasEleanorRooseveltsuchanimportant
随机试题
Agreenandyellowparrot,whichhunginacageoutsidethedoor,keptrepea
[originaltext]W:Hi,Mark.Ididn’tknowyoucouldpaint.M:Well,I’mjustlea
RecreationalcyclingappearstohavepeakedintheUS,itspopularitycresti
下列句子中,科技名词使用规范的是( )。A.这款手机的摄像头分辨率较高,达到2
全面预算按内容分为( )和日常预算。A.总预算 B.经营预算 C.特
小杰上课主动回答问题受到老师的表扬,之后逐步养成积极回答问题的习惯,引起这种变化
A.发热后1~2天 B.发热后3~4天 C.发热后5~6天 D.发热后7~
我国幼儿园中班一般为( )。A.2—3岁 B.3—4岁 C.4—5岁 D
(2019年真题)根据赫兹伯格提出的双因素理论,属于保健因素的是()。A.
下列选项中属于行政处分的种类有()。A.警告 B.罚款 C.记过 D.撤职
最新回复
(
0
)