首页
登录
职称英语
(1) The healthy adolescent boy or girl likes to do the real things in life,
(1) The healthy adolescent boy or girl likes to do the real things in life,
游客
2023-10-22
38
管理
问题
(1) The healthy adolescent boy or girl likes to do the real things in life, to do the things that matter. He would rather be a plumber’s mate and do a real job that requires doing than learn about hydrostatics sitting at a desk, without understanding what practical use they are going to be. A girl would rather look after the baby than learn about child care. Logically we should learn about things before doing them and that is presumably why the experts enforce this in our educational system. But it is not the natural way - nor, I venture to think, the best way. The adolescent wants to do things first for only then does he appreciate the problems involved and want to learn more about them.
(2) They do these things better in primitive life, for there the adolescent boy joins his father in making canoes and going out fishing or hunting. He is serving his apprenticeship in the actual accomplishments of life. It is not surprising that anthropologists (人类学家) find that the adolescents of primitive communities do not suffer from the same neurotic (神经质的) "difficulties" as those of civilized life. This is not, as some assume, because they are permitted more freedom, but because they are given more natural outlets for their native interests and powers and allowed to grow up freely into a full life of responsibility in the community.
(3) In the 19th century this was recognized in the apprenticeship system, which allowed the boy to go out with the master carpenter or thatcher, to engage in the actual work of carpentry or roof-mending, and so to learn his trade. In some agricultural colleges at the present time young men have to do a year’s work on a farm before their theoretical training at college. The great advantage of this system is that it lets the apprentice see the practical problems before he sets to work learning how to solve them, and he can therefore take a more intelligent interest in his theoretical work.
(4) Since more knowledge of more things is now required in order to cope with the adult world, the period of growing-up to independence takes much longer than it did in a more primitive community, and the responsibility for such education, which formerly was in the hands of the parents, is now necessarily undertaken by experts at school. But that should not make us lose sight of the basic principle, namely the need and the desire of the adolescent to engage responsibility in the real pursuits of life and then to learn how - to learn through responsibility, not to learn before responsibility. [br] According to the author, learning should now be done in school for all the following reasons EXCEPT that________.
选项
A、more subjects are to be covered
B、more parents should be involved in teaching
C、there should be a deeper understanding of a subject
D、more time is needed for becoming independent
答案
B
解析
细节题。最后一段提到:Since more knowledge of more things is now required in order to cope with the adult world,the period of growing—up to independence takes much longer than it did in a more primitive community, and the responsibility for such education,which formerly was in the hands of the parents. is now necessarily undertaken by experts at school. 即因为现在青少年需要学习更多事物的更多知识来适应成人世界,所以从成长到独立的时间比原始社会的更长,教育的责任也从原先依赖父母转变成由学校的教育专家来承担。排除法,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3120660.html
相关试题推荐
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.r
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.r
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.r
A.dietB.regularlyC.healthyD.commonlyE.r
PassageFour[br]Whatweretheonlythingsthatwerenotaffectedbyweather?Th
Oneofthegoodthingsformeninwomen’sliberationisthatmennolongerh
Oneofthegoodthingsformeninwomen’sliberationisthatmennolongerh
Oneofthegoodthingsformeninwomen’sliberationisthatmennolongerh
(1)Untilrecently,womeninadvertisementsworeoneofthreethings—anapron
(1)Untilrecently,womeninadvertisementsworeoneofthreethings—anapron
随机试题
ChinesepeoplehaveshownevidentinterestinAfricanproducts.[originaltext]Le
Artincludescreativewriting,painting,theatre,music,danceandmanycraf
初中美术《藏书票》 一、考题回顾 二、考题解析 【教学过程】
Iaswellasallyourfriends____busy
A.广泛急性小动脉炎伴血栓形成及缺血性坏死 B. C.急性血管炎 D.系统
女性,45岁,肥胖多年,口渴5个月,尿糖(+),空腹血糖7.9mmol/L,饭后
48岁农民,男性,发热40℃,伴头痛,腰痛,眼眶痛,全身酸痛,腹痛,少尿已有一周
下列说法正确的有()。A.企业在创业阶段缺乏长远规划 B.企业在集体化
买卖双方按成交协议签订合同,允许买方在交付一定的费用后,取得在特定时间内按照协议
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)