首页
登录
职称英语
Which one below is correct? [br] [originaltext]Fertility rates in the United St
Which one below is correct? [br] [originaltext]Fertility rates in the United St
游客
2023-10-13
65
管理
问题
Which one below is correct? [br]
Fertility rates in the United States are continuing their decades-long decline, due in large part to a steep slide in teenage pregnancies down to historic lows, according to a new government report released Thursday. The report only examined the trajectory of pregnancy rates through 2009, stopping there because more recent data on abortions is not available yet. But newer statistics on birth rates suggest the decline is continuing, though not as quickly as it did in recent years when the recession accelerated trends well underway.
Max Baucus, the influential Democratic senator from Montana, is set to become the next US ambassador to China. " It’s an interesting ’ pick’ in the sense that security competition with China is heating up and he doesn’t have much of a record on security issues," said Dan Blu-menthal, director of Asian studies at the American Enterprise Institute. While Baucus will certainly get up to speed, he’s probably less likely than his predecessors to interfere with the White House and the Pentagon on military or political issues.
选项
A、US government has absolute trust in Baucus.
B、The pick may enable the White House to take more control of the US-China relationship.
C、Baucus is incompetent in the position.
D、Baucus is predicted to be stronger in ability than his predecessors.
答案
B
解析
新闻中指出Max Baucus将成为美国下一任驻华大使,提到“提名鲍卡斯是个有趣的(选择),毕竟中美安全竞赛愈演愈烈,而鲍卡斯在安全问题上并没有什么经验”,最后指出虽然鲍卡斯定会恶补安全事务,但“he’s probably less likely than his predeces—sors to interfere with the White House and the Pentagon on military or political issues”,可见Max Baucus出任驻华大使可能使白宫对中美关系拥有更多控制权。故B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3093222.html
相关试题推荐
Whatdoesthisnewsitemmainlytalkabout?[originaltext]It’snosecrettha
PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythepr
PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythepr
PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythepr
TheofficialnameoftheUnitedKingdomis______.A、theUnitedKingdomofGreat
Thegameendedwith______.[br][originaltext]Adaptingtonewrulechanges
Thegameendedwith______.[originaltext]Adaptingtonewrulechangesinth
Gavin’sapartmentislocatedonthe[br][originaltext]Diane:Goodmorning,Dia
Gavin’sapartmentislocatedonthe[br][originaltext]Diane:Goodmorning,Dia
Gavin’sapartmentislocatedonthe[br][originaltext]Diane:Goodmorning,Dia
随机试题
Whenthereisavacancyinacompany,itisthejobofthePersonnelManagerand
—Readthisreportaboutthelimitedcompany.—Inmostofthelines34~35therei
BecausetimeinIndiaisconceivedstaticallyratherthandynamically,Indianla
Losingweightiseasierwhenthereismoneyontheline,U.S.researcherss
Studentswouldrathertryonceagainthan(give)_______uptheplan.givewouldrath
运输市场的基本特征有()。A.运输供给的分散性 B.交易产品的有型性 C
对于二元两相混合物来说,由吉布斯相律可知,该平衡系统的自由度为()。A.4
疾病呈现周期性常见的原因有()。A.足够数量易感人群 B.该病的传播机制容
巴德-吉亚利综合征(Budd-chiari)综合征导致门脉高压的类型是()
临床卫生服务的化学预防的对象是A.已出现症状的人 B.正在康复的人 C.无症
最新回复
(
0
)