首页
登录
职称英语
Dick was a sailor on a big ship. It went to Japan and Australia, so Dick was
Dick was a sailor on a big ship. It went to Japan and Australia, so Dick was
游客
2023-10-08
61
管理
问题
Dick was a sailor on a big ship. It went to Japan and Australia, so Dick was often on the ship for some months at a time. When he (11) up in the morning and looked out, he only (12) the sea, or sometimes a port. When he was twenty-three, Dick married and bought a small (13) with a garden in his wife’s town. It was (14) away from the sea. Then he had to go back to his ship, and was away (15) home for two months. He went from the port to the town by bus, and was very happy to see his wife again. [br]
Dick was a sailor on a big ship. It went to Japan and Australia, so Dick was often on the ship for some months at a time. When he (11)woke up in the morning and looked out, he only (12)saw the sea, or sometimes a port. When he was twenty-three, Dick married and bought a small (13)house with a garden in his wife’s town. It was (14)far away from the sea. Then he had to go back lo his ship, and was away (15) from home for two months. He went from the port to the town by bus, and was very happy to see his wife again.
选项
答案
from
解析
根据原文 (15) 处可得出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3081938.html
相关试题推荐
InAustralia,theAsiansmaketheirinfluence_____inbusinesslargeandsmall.
FlywithSingaporesAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreetickets.Th
FlywithSingaporesAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreetickets.Th
FlywithSingaporesAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreetickets.Th
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
Australia,withlessthanatenthofAmerica'spopulation,lastyearearned$2bil
随机试题
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearth’s
Theflowersinthevase______becausetheyhadnowater.A、ripenedB、witheredC、
Completethesummary.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromthepassageforeachan
AppropriacyinEnglishI.Whatisappropriacy?A.Fa
饭店企业根据生产经营的需要以最低价格实施订货,并购买到所需质量的食品原料这一过程
根据《著作权法》,法人对职务作品享有的保护期不受限制的著作权有( )。A.修改权
下列关于历史成本法与市场价值法的说法,错误的是()。A.历史成本法能及时准确
老年人运动应遵循的原则是A.锻炼过程加强心率监测 B.运动强度要循序渐进 C
以下有关新药药理学研究,叙述不正确的是A.包括临床前药理学研究和临床药理学研究B
根据风险的一般定义,下列说法中错误的是( )。[2005年真题] A.风险
最新回复
(
0
)