首页
登录
职称英语
EF EDUCATION EF Education is a world
EF EDUCATION EF Education is a world
游客
2023-09-29
62
管理
问题
EF EDUCATION
EF Education is a worldwide organization dedicated to cultural exchange, international travel and language education. With offices in 40 countries and more than 13,000 full and part-time staff, EF is the largest organization of its kind in the world. Since EF’s founding in 1965, over two million people have discovered the culture of another country, established friendships across international boundaries, or acquired a foreign language with EF.
EF Corporate provides language instruction for professionals and business people. Through individual and small group tutoring, role-playing and case studies, participants acquire the language of international business, as it is used in an array of practical situations.
Qualified trainers
All EF Corporate trainers are native-speakers, fully trained and have many years of experience in teaching specialized courses to professional people.
Range of courses
1. Tailor-made courses are designed to accommodate the individual, the whole department, or the entire company.
2. Intensive day courses emphasize real-life situations and provide the participants with the tools they need to communicate with confidence.
3. The "Total Communication" program provides individuals with the opportunity to participate in a variety of group business English training sessions.
EF Education
The name of the organization:【46】.
The total number of full and part-time staff:【47】.
Intended for:【48】people
Teachers’ qualification:【49】fully trained and having teaching experience
People who want to communicate efficiently with others need to attend【50】course
[br]
选项
答案
professionals & business
解析
本题问语言培训对象。见文章第二段第一行。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3055340.html
相关试题推荐
Inaquicklychangingworldthemostimportantpartofeducationistolearnhow
Hehadsolittleeducation______hewasunfitforthisjob.A、butB、whatC、asD、th
Althoughcollegeeducationisquiteexpensiveitisimportanttoachievecom
Eacheducationalsystemisnotperfectinastrictsense,whichhasits______.A、
Eacheducationalsystemisnotperfectinastrictsense,whichhasits______.A、
Inaquicklychangingworldthemostimportantpartofeducationistolearnhow
Hehadsolittleeducation______hewasunfitforthisjob.A、butB、whatC、asD、th
Thelocalgovernmenthasalwaysplacedastrongemphasis______educationandvoc
Ibelievemyeducationbackgroundandexperienceinteamworkfitinnicelywith
Eacheducationalsystemisnotperfectinastrictsense,whichhasits______.A、
随机试题
Hankandhisfamilycouldn’tgooutforanythinginterestingthatdaybecause__
Thedriver______(ignore)thepoliceman’swarningandgotintotrouble.ignored句
EvenastheyneverforgavetheCrusaderswhooverrantheirhomeland,theSyians
WhyGirlsNeedtoSwitchontoComputingThegardeniscomi
1.题目:GoodManners 2.内容: (Danielish
晕针的处理方法正确的是()。A.立即采取急救措施 B.使患者平卧,垫高头
失眠多梦,惊悸不宁,口苦欲呕的临床意义是()A.心脾气血虚 B.心肾不交
发电厂、变电所中,有关屋外配电装置的安全净距,下列哪几项是按A1值校验?()A
分两层摊铺的碾压混凝土,下层碾压混凝土的最大粒径不应超过( )。A.20mm
代谢性酸中毒一般不出现A.精神委靡 B.心率增快 C.强酸性尿 D.呼吸变
最新回复
(
0
)