首页
登录
职称英语
Marketing furniture to the public can be challenging for a small business own
Marketing furniture to the public can be challenging for a small business own
游客
2023-09-19
77
管理
问题
Marketing furniture to the public can be challenging for a small business owner. Consumers buy furniture pieces only occasionally. However, there are several furniture promotion ideas that can be used to help you reach your target market.
One thing you can do is to talk with real estate(房地产)agents to allow you to display your furniture in a new home or open house setting. This is a good way to reach a key target market—new home buyers—who may need new furniture for their future homes. Increasing foot traffic(顾客流量)is also important for a furniture store. To get more people to the store, you can advertise a raffle event(抽奖活动). This event can be promoted in your local media and through direct mail campaigns or front door advertisements to generate more interest.
In tough economic times, small business owners often suffer most as a result of slow consumer spending. To fight back against this, you have to make it easier for your customers to buy furniture. If you can, offer in-store financing, or drop the interest rate on your company’s credit terms. Consider lowering your prices and holding two-for-one events to arouse more consumer interest. [br] The purpose of holding two-for-one events is to______.
选项
A、offer in-storc financing
B、lower the furniture’s cost
C、attract consumers’ interest
D、reduce the advertising budget
答案
C
解析
细节推断题。根据题干中的关键词holding two-for-one events定位到文章最后一段最后一句。定位句指出,可以考虑降低产品价格和举行“买一赠一”活动,以激发消费者更多的兴趣。综合以上分析,可以确定C)“引起消费者的兴趣”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3026351.html
相关试题推荐
Don’triskanyofyourmoneyinthebusiness______youarenotafraidoflosingi
[originaltext]Everypublicschoolhasmanyrulesandcustomspeculiartoit
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularly
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularly
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularly
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularly
They’resatisfiedwiththerepliesthey’vereceivedfromthepublic______far.A
Thefollowingisalistoftermsrelatedtomarketing.Afterreadingit,youare
Thefollowingisalistoftermsrelatedtomarketing.Afterreadingit,youare
Thefollowingisalistoftermsrelatedtomarketing.Afterreadingit,youare
随机试题
Whatisthepossiblereasonthatsomefoodspromotethebrainperformance?[orig
[originaltext]M:Sohowmuchwasyourplaneticket?W:MorethanIcouldreally
Therewasatimewhenanypersonalinformationthatwasgatheredaboutuswa
Thesegoodsare______forexport,thoughafewofthemmaybesoldonthehome
A.annoyingB.counterpartsC.becauseD.movingE.inheritedF.narrowe
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommuni
Themostimportantthinginthenewslastweekwastherisingdiscussionin
反光膜收缩性能的试样尺寸为()。A.100mm×100mm B.150mm×1
关于《全国银行间债券市场金融债券发行管理办法》的有关内容,下列说法正确的是()。
关于竣工日期的说法中,正确的有()A、建设工程竣工验收合格的,以提交竣工验收报告
最新回复
(
0
)