首页
登录
职称英语
The Future of General Motors (GM) Is Yours We have everything college studen
The Future of General Motors (GM) Is Yours We have everything college studen
游客
2023-09-19
68
管理
问题
The Future of General Motors (GM) Is Yours We have everything college students need to know about GM’s Cooperative Education and Intern (实习) Programs in our Student Center. Each fall, GM recruiters (招聘人员) visit the campuses of many of the nation’s top engineering and business colleges and universities to recruit students. These students are considered for interesting assignments throughout our U.S. operations. Check out our Recruiting Calendar to see if GM will be visiting your campus. If your campus is not listed, please apply online. Will GM start your career moving? Fasten your seat belt!
For full-time college students, General Motors offers both a Cooperative Education and an Intern Program. Participants in these real-business-world educational programs gain valuable degree-related experience, develop an insider’s understanding of how GM works and earn competitive wages. These programs are designed to provide GM with a source of highly talented candidates while giving students an opportunity for hands-on experience in their chosen field. As a result, participants in these programs are given serious consideration for full-time positions with GM when they graduate. Candidates for these programs must successfully complete an online assessment and possess qualifications that match the business needs of the organization. [br] The programs that GM offers to full-time college students will help them to______.
选项
A、gain information about business in general
B、get business experience and good wages
C、develop their talents fully
D、obtain a higher degree
答案
B
解析
根据题目中的GM offers和full-time college students定位到最后一段第一句。该句谈到,GM提供合作教育与实习项目;接着第二句gain,develop和earn谈到三方面的帮助:valuable degree-related of experience(宝贵的学位相关经验),insider’s understanding of how GM works(深入了解GM运作方式)和competitive wages(有竞争力的工资)。B项的表述在这三个方面之内,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3026198.html
相关试题推荐
Withoutreadingtherequiredbooksbeforeclasses,studentswillfinditdifficu
A—TrusteeshipCouncilB—UniversalPostalUnionC—GeneralAssemblyD—UNEconomic
A—TrusteeshipCouncilB—UniversalPostalUnionC—GeneralAssemblyD—UNEconomic
A—TrusteeshipCouncilB—UniversalPostalUnionC—GeneralAssemblyD—UNEconomic
WhenIenteredtheclassroom,Ifoundthestudents______thequestionsingroup
Theteacherencouragedhisstudents(speak)______upbravely.tospeak本题考查宾语补足语的用法
Manyuniversitiesofferavarietyofstudentorganizationswherestudentshavea
Upongraduationfromcollege,shedidnot(intention)______togotograduatesch
Thesefourintroductorytrainingcourseswillgenerallylasttwoorthreeho
Thesefourintroductorytrainingcourseswillgenerallylasttwoorthreeho
随机试题
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose.
ThenovelSonsandLoverswaswrittenbyA、ThomasHardy.B、JohnGalsworthy.C、D.
[originaltext]Zimbabwe’sinflationratehasincreasedsharplyinthepastt
Millionsdieearlyfromairpollutioneachyear.Airpollutioncoststheglob
关于过敏原皮肤试验出现假阴性原因不正确的是A.试验抗原的浓度过浓 B.因各种原
男,41岁,发现上腭前部正中肿物3个月(如图),伴自发性剧痛,近半个月来午后低热
下列颅骨骨瘤的临床特点中,错误的是A.多见于青壮年 B.好发于枕部 C.生长
每小时正常胎动次数为A.1~3次 B.3~5次 C.5~8次 D.8~10
《中国药典》溶出度测定结果的判断标准为:6片(个)中每片(个)的溶出量,按标示量
下列有关审计程序的说法中,错误的是()。A.重新计算可通过手工方式或电子方式进
最新回复
(
0
)