首页
登录
职称英语
What should you do if you discover you’re being scammed (诈骗)? The first thin
What should you do if you discover you’re being scammed (诈骗)? The first thin
游客
2023-09-18
77
管理
问题
What should you do if you discover you’re being scammed (诈骗)? The first thing is to stop all contact with the scammer (诈骗者). It’s important to be suspicious because scammers have ways of making their offers seem real.
Beware of the false sense of reassurance (保证) that can come from tricks like these:
Scammers can convincingly imitate the logos and communication style of trusted companies. They are known to make fake websites to fool people into giving money or information.
Scams can come from within New Zealand. International scammers also use fake location data to appear as if they were in your city or country. An opportunity isn’t necessarily safe just because someone uses a local telephone number or contact address.
Scammers can learn private details through computer hacking or by taking email from your email address. They use this information to build your trust. If someone offering an opportunity knows a lot about you, it doesn’t mean the opportunity is real.
Scammers
play on people’s emotions
and are experienced at building trust to eventually exploit the relationship. When you develop a relationship with someone over time, it can be harmful to think their interest in you may not be sincere. But if someone you met online eventually asks you to send or receive money, stop and think.
If you have noticed or been caught in a scam, report it to Netsafe. [br] The expression "play on people’s emotions" in Paragraph 6 means "________".
选项
A、lack proper emotions
B、share others’ emotions
C、make unfair use of people’s emotions
D、pay no attention to people’s emotions
答案
C
解析
细节推断题。由题干中的play on people’s emotions和Paragraph 6定位到第六段第一句。本段指出,骗子玩弄人们的情绪,在建立信任方面经验丰富,并最终利用这种信任关系行骗。C)make unfair rise of people’s emotions是play on people’s emotions的同义转述,由此可以确定C)“不正当地利用人们的情绪”为本题的答案。A)“缺乏恰当的情绪”、B)“分享别人的情绪”和D)“无视人们的情绪”均与原文所提及的利用信任关系不符,因此均可以排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3023907.html
相关试题推荐
Withallitsdisadvantages,thenewdesigntheyhavesubmittedshouldstillbec
Itisgenerallyacceptedthatoldpeopleshouldhaveashareintherewardsfor
Ifeitherpartywantstorenewthecontract,itshouldsubmitawritten,notice
Hewentonfoot,buthe______bybus.A、shouldgoB、oughthavegoneC、couldhaveg
Youshouldfillintheapplicationform(proper)______beforesendingittomorrow
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.[
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.[
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.[
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.[
Generallyspeaking,youshouldarriveattheairportwithplentyoftime______.A
随机试题
American’sLeisureActivitiesLeisureactivities【T1】______.Bothmenand
Muchas______,Icouldn’tlendhimthemoneybecauseIsimplydidn’thavethat
SecretsofStrongFamiliesAgroupofAmericanmarriagea
操纵子的基因表达调节系统属于()A.复制水平调节 B.转录水平调节 C.
病人女性,25岁,近一周来体温逐渐升高,持续发热,早期伴腹泻3天,无里急后重。近
A.化脓性感染B.急性肾炎C.各种疼痛D.宫颈癌E.帕金森病属于延胡索现代应用的
黄芪在玉屏风中的配伍意义是A.补脾肺气,固表止汗B.补气升阳,利水消肿C.益卫固
非儿荼酚胺类的药物是A.多巴胺B.肾上腺素C.去甲肾上腺素D.异丙肾上腺素E.麻
下列选项中,属于相对权的是( )。 A.物权 B.债权 C.人身权 D
(2018年真题)下列各项中,属于“其他应收款”科目核算内容的是( )。A.为
最新回复
(
0
)