首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hey John, do you know that my cousin was just selected as a me
[originaltext]W: Hey John, do you know that my cousin was just selected as a me
游客
2023-09-13
88
管理
问题
W: Hey John, do you know that my cousin was just selected as a member of the US Olympic Gymnastics team to Athens?
M: No way! That’s awesome!
W: Yeah. She finally made it, and she certainly deserves it. She has been taking gymnastics classes seriously since she was a little girl, like since she was only 5 or 6 years old.
M: Congratulations! She must be one of the best gymnasts in your country.
W: No question about it.
M: I have heard that ancient Greek gymnastics training programs were designed for children too. And the programs were considered to be an integral part of the children’s education.
W: I know. The ancient Greek people believed that gymnastics exercises were good for children. The type of exercises would facilitate unity of mind and body, and also harmonize the body’s movements.
M: I am not surprised. Are the current gymnastics exercises the same as the ancient forms?
W: No, I don’t think so. The ancient gymnastics was modernized in the 1800s. The modem format was developed by German and Czechoslovak educators. They invented gymnastics apparatus to develop self-discipline and strength of the body.
M: No wonder the German and Czechoslovak teams, had dominated the entire event in earlier days at the Olympic Games. Their gymnasts pretty much had swept every single medal at the Olympic competition. When was this sport first introduced to the United States?
W: Gymnastics was not introduced to the U.S. until the early 1830s. And in 1883, the Amateur Athletic Union, also abbreviated as AAU, was established. Since then the Union became very active and took over the control of all gymnastics activities in the U. S.
选项
A、In 1883.
B、In the 1800s.
C、In 1830.
D、At the early 1830s.
答案
D
解析
本题问“体操是什么时候枚引进美国的”。原文提到,体操直到十九世纪三十年代早期才被引入美国。故,[D]“十九世纪三十年代早期”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3011627.html
相关试题推荐
[originaltext]Duringthelastfewyears,therehasbeenanenormousincreas
[originaltext]Duringthelastfewyears,therehasbeenanenormousincreas
[originaltext]Duringthelastfewyears,therehasbeenanenormousincreas
[originaltext]It’sgenerallyagreedthatserious,violentcrimehasreached
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]W:Hi,Bill,howisitgoing?M:Oh,hi,Jane.I’mOK.Howabout
[originaltext]W:Hi,Bill,howisitgoing?M:Oh,hi,Jane.I’mOK.Howabout
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstoprop
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstoprop
[originaltext]Lastweek,yourecall,wediscussedtheearlydevelopmentof
随机试题
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearth’s
Theflowersinthevase______becausetheyhadnowater.A、ripenedB、witheredC、
Completethesummary.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromthepassageforeachan
AppropriacyinEnglishI.Whatisappropriacy?A.Fa
饭店企业根据生产经营的需要以最低价格实施订货,并购买到所需质量的食品原料这一过程
根据《著作权法》,法人对职务作品享有的保护期不受限制的著作权有( )。A.修改权
下列关于历史成本法与市场价值法的说法,错误的是()。A.历史成本法能及时准确
老年人运动应遵循的原则是A.锻炼过程加强心率监测 B.运动强度要循序渐进 C
以下有关新药药理学研究,叙述不正确的是A.包括临床前药理学研究和临床药理学研究B
根据风险的一般定义,下列说法中错误的是( )。[2005年真题] A.风险
最新回复
(
0
)