首页
登录
职称英语
[originaltext] The golden gate bridge joins the beautiful city of San Francis
[originaltext] The golden gate bridge joins the beautiful city of San Francis
游客
2023-09-02
68
管理
问题
The golden gate bridge joins the beautiful city of San Francisco with the suburbs to the north. Each day, about one hundred thousand automobiles cross the bridge, taking people to and from the city. More than haft of them cross the bridge during the morning and evening rush hours; with traffic so heavy, the trip is not pleasant. Now, however, there is at least one group of happy commuters. These are the people who travel under the bridge instead of on it. They go to work by boat and enjoy it so much that most of them say they will never go by car again. The ferry they take is the roomy quiet, comfortable" Golden Gate". Commuters can enjoy the sun on deck. In the morning, they can have breakfast in the coffee shop, and in the evening they can order a drink in the bar while looking at San Francisco’s famous skyline and the nearby hills. The trip takes only thirty minutes and is not very costly. But best of all, being on a boat seems to make people feel more friendly toward each other. There has already a marriage of two commuters who met on the "Golden Gate". Since the ferry has been so successful, there are plans to use other, still, larger boats. There is also a proposal for a high speed boat that will make the trip within only fifteen minutes. Not everyone is happy about that. A lot of people don’t want to get back and forth faster; they feel that half an hour is just enough time to relax.
选项
A、Boats take commuters from the suburbs to the city.
B、The trip to work on the bridge is not pleasant.
C、The Golden Gate Bridge.
D、Plans are being made for the future of the ferry.
答案
D
解析
What can we infer from the passage?
四个选项均出现了boat,bridge,ferry,可判断出跟交通方式有关。
文中先阐明金门大桥确实给人们带来方便,但现在交通拥堵。桥下的渡船现在倒是十分方便,而且还没发生堵塞现象。因此有计划来兴建渡船方案(Since the ferry has been so successful,there are plans to use other)。所以本题选D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2978236.html
相关试题推荐
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
[originaltext][29]Moods,saytheexperts,arefeelingsthatarelikelyto
[originaltext][29]Moods,saytheexperts,arefeelingsthatarelikelyto
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordt
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordt
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]W:Thankheavens!You’rebacksafeandsound.Everyonewasworrie
[originaltext]W:Thankheavens!You’rebacksafeandsound.Everyonewasworrie
随机试题
BarackandMichelleObamaunderstandtheheavyburdenofstudentloandebt.
Gettingemployedisnolongeraneasytaskforundergraduatestudents.That
Whenwilltheshowbegin?[br][originaltext]M:Hello,Jenny.Whatareyoudoin
下列关于影响供给的政策因素的说法中,正确的是()。A、财政政策的重要手段是增加或减少税收,这直接影响生产供给和市场需求状况B、产业政策一般主要通过财
与空调循环水的补水、浇灌绿化等非饮用水合用的消防水池,其消防用水量不作他用的措施
周婷、杨兴《别了,“不列颠尼亚”》原文 在香港飘扬了150
房地产经纪信息加工整理过程中最关键的工作是()。A:鉴别 B:筛选 C:编辑
气相色谱和高效液相色谱法常利用下面哪个参数对物质进行鉴别A.保留值 B.峰高
在办理房屋登记时,房屋所有权与该房屋所占用的土地使用权不属同一人且原因不明的,房
刘某因出国留学,委托好友李某照看宠物狗大虎,由于工作需要,李某需出差一个月,遂经
最新回复
(
0
)