首页
登录
职称英语
[originaltext] People nowadays seem to have the sense that their time has bec
[originaltext] People nowadays seem to have the sense that their time has bec
游客
2023-08-24
85
管理
问题
People nowadays seem to have the sense that their time has become more limited. That compared to earlier generations we spend more and more time working and have less and less free time to engage in leisure pursuits. But this premise turns out to be an illusion. The most comprehensive data from Major Time Use Service suggests that if anything, Americans today have more free time than early generations. The number of hours we work has not changed much, but we spend less time now on home tasks. So we have a great amount of time for leisure than in decades past. So, why do we feel like time is so scare? One problem is that our time has become more valuable and as time becomes worth more money, we feel like we have less of it. Workers who bill or get paid as the hour, think employers and fast-food workers, report focusing more on pursuing more money than those who get paid as salary and the effect happens fast. In one experiment, people were told to play the role of consultants and bill their time at either nine dollars an hour or ninety dollars an hour. When people billed their time for ninety dollars an hour they reported feeling far more pressed for time. Thinking about our time as money, changes are our behavior as well. In one study, people who were instructed to think about money before entering a cafe spent less time chatting with the other patrons and more time working. Those who are thinking about their time did the reverse, spending time socializing instead of working.
23. What does the speaker say people now feel about time?
24. What do the data from Major Time Use Service show?
25. What happens when we think about our time as money?
选项
A、Time has become more limited.
B、Time has become more precious.
C、Time is money.
D、Time is relative.
答案
A
解析
短文第一句指出,如今人们似乎感到时间变得越来越有限。接着又提到,现在的工作时间越来越长,休闲时间越来越少,由此可知人们认为时间变得更有限了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2954244.html
相关试题推荐
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavel
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavel
[originaltext]W:Youareanexpertonurbanproblem,Mr.Parker.Iwonderhowy
[originaltext]W:Youareanexpertonurbanproblem,Mr.Parker.Iwonderhowy
[originaltext]W:Excuseme.I’mlookingforsomeonewhocanhelpmewiththete
[originaltext]W:Excuseme.I’mlookingforsomeonewhocanhelpmewiththete
[originaltext]W:Canyoudropbythelabforaminute?Ihavesomeexperiments
[originaltext]W:Canyoudropbythelabforaminute?Ihavesomeexperiments
[originaltext]W:Canyoudropbythelabforaminute?Ihavesomeexperiments
随机试题
Thegovernmentwillspendmoneypipingnaturalgastothecity’shomesinorder
ThedevelopmentandwidespreaduseofcomputertechnologyandtheInterneth
Viewedfromthehilltop,afewneglectedfarmhouseslayscatteredinthevalley.
Everyoneshouldgetthedimetoday,oritwillbetoolatetogetthecontract.A
Duringthesummerholidayseasonitisdifficulttofinda(n)_____roominthe
Whenolderpeoplecannolongerremembernamesatacocktailparty,theyten
外国人所持签证、停留居留证件由签发机关宣布作废的情形有()。A.签证损毁
免疫球蛋白定量的常用方法是A.免疫比浊法B.蛋白电泳C.免疫固定电泳D.ELIS
波特认为有5种力量决定整个市场或其中任何一个细分市场的长期的内在吸引力。这5个
男性,60岁,1个月来乏力、食欲不振,两周来气短,干咳,喜右侧卧位,既往有糖尿病
最新回复
(
0
)