首页
登录
职称英语
[originaltext] A new study has found evidence of aggressive behavior in chil
[originaltext] A new study has found evidence of aggressive behavior in chil
游客
2023-08-17
41
管理
问题
A new study has found evidence of aggressive behavior in children who drink four or more servings of soft drinks every day. Information for the study came from the mothers of 3,000 5-year-olds. Researchers asked the women to keep a record of how many servings of soft drinks their children drank over a two-month period. The women were also asked to complete a checklist of their children’s behavior. The researchers found that 43 percent of the boys and girls drank at least one daily serving of soda, 4 percent of the youngsters had four or more sodas to drink every day.
Shakira Suglia is with Columbia University’s Mailman School of Public Health in New York City. She worked on the study with researchers from the University of Vermont and Harvard University School of Public Health. She says they found that children who drank the most soda were more than two times as likely as those who drank no soda to show signs of aggression.
"For the children who consumed four or more soft drinks per day, we see an association between aggressive behaviors, attention problems and withdrawn behaviors."
The aggressive behaviors included destroying possessions belonging to others, taking part in fights and physically attacking people. Shakira Suglia says the researchers identified the link after they considered socio-demographic factors like the child’s age and sex. They also considered other possible influence, such as whether the boys and girls were eating sweets or given fruit drinks on a normal day. In addition, the researchers examined parenting styles and other social conditions that might be taking place in the home. Doctor Suglia says it’s not clear why young children who drink a lot of soda have behavior problems.
"We can’t prove that this is a direct cause and effect relationship, having said that, there are a lot of ingredients in soda, a lot of ingredients that have not been examined in relation to behavior."
A substance often found in soft drinks is caffeine, which helps to make people feel energized. Doctor Suglia suggests that caffeine could be causing the 5-year-olds to be more aggressive. The research is part of a large study called the Fragile Families and Child Wellbeing Study. It follows 5,000 poor mothers and their children in 20 American cities.
Earlier studies of young adults have found the highest sugar levels in those who carry weapons and show signs of negative social behaviors.
20. What did Shakira Suglia’s study find?
21. What did the researchers examine before they identify the link in the research?
22. What did earlier studies find in young adults?
选项
A、There might be a link between sugar levels and negative social behaviors.
B、Those with lower sugar levels have the same negative social behaviors.
C、Caffeine is the key factor causing the young adults to be more aggressive.
D、Those raised up by poor mothers have more negative social behaviors.
答案
A
解析
录音最后提到,早前进行的针对年轻成年人的研究发现那些携带武器并且有消极社会行为迹象的青年血糖水平最高,因此A项“血糖水平和消极的社会行为之间可能有关联”是那些研究的发现,为正确答案。录音中只提到那些携带武器并且有消极社会行为迹象的青年血糖水平最高,并未提及关于低血糖水平的年轻人表现如何,因此B项“那些血糖水平低的青年有一样的消极社会行为”不正确。C项“咖啡因是使青年变得更有攻击性的关键因素”利用了录音中关于“咖啡因使五岁儿童更具攻击性”的表述设置干扰项,可以排除。录音提到Suglia的研究是一个规模更大的研究的其中一部分,该研究的对象包括了5000名贫穷的母亲,这个大型研究并不是本题所问的早前的研究(earlier studies),故“贫穷的母亲”这一信息与本题所问的研究结果无关,因此排除D项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2934310.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Idon’tlikethesoundofthatcarengine.W:I’mcertainit’sn
[originaltext]M:Idon’tlikethesoundofthatcarengine.W:I’mcertainit’sn
[originaltext]M:Idon’tlikethesoundofthatcarengine.W:I’mcertainit’sn
[originaltext]W:I’msuregladthattoday’sphysicsclassisover!Whatdidyou
[originaltext]W:I’msuregladthattoday’sphysicsclassisover!Whatdidyou
[originaltext]W:I’msuregladthattoday’sphysicsclassisover!Whatdidyou
[originaltext]W:I’msuregladthattoday’sphysicsclassisover!Whatdidyou
[originaltext]W:I’msuregladthattoday’sphysicsclassisover!Whatdidyou
[originaltext]W:I’msuregladthattoday’sphysicsclassisover!Whatdidyou
[originaltext]M:Iheardyouhadabarbecuedownatthebeach.How’ditgo?W:I
随机试题
ComingSoon:theNextGreatFluFpidemicThevirusfirstcameto
Ihearmanyparentscomplainingthattheirteenagechildrenarerebelling.I
InEngland,afternoontea,takenbetweenfourandfive,isthemost【11】meal
TheAfricanancestorsoftoday’sblackAmericanswerebroughttotheU.S.as
踝关节A.由胫骨下端,距骨联结而成 B.关节囊内外侧壁薄而松弛 C.外侧韧带
治疗虚劳肺气虚证,应首选的方剂是()A.清燥救肺汤 B.玉屏风散
共用题干 患者,男性,41岁。急诊入院,目前处于昏迷状态,患者呼吸时有痰鸣音并
无牙颌患者,戴全口义齿半个月。每天戴义齿时间较长后感觉面颊部酸胀。检查:患者鼻唇
(2018年真题)某金店(增值税一般纳税人)2019年5月发生如下业务: (1
上市公司满足短期融资需求时,一般采用发行股票方式进行融资。()
最新回复
(
0
)