首页
登录
职称英语
To enable the steel industry to move out of its present troubles, certain te
To enable the steel industry to move out of its present troubles, certain te
游客
2023-07-24
39
管理
问题
To enable the steel industry to move out of its present troubles, certain technological challenges have to be recognized, faced and overcome. First of all, steel must become more affordable. Steel consumption is an index of economic development and the per-capita consumption in industrialized countries is substantially higher than that in the largely agricultural economies of Asia, Africa and South America. As the economic focus of these regions shifts inexorably towards industry, this vast under-privileged population would consume more steel than the complete currently idle steel-making capacity could ever hope to produce.
The second challenge: Like any other mineral processing industry, production of steel results in a net depletion(用尽) of non-renewable resources of ore and energy and leads to an irreversible degradation (退化) of the global environment. Apparently, this cannot go on for ever. The steel industry must harmonize itself to the needs of both the current generation as well as those of the future, and devise ways to transcend the ecological limits on growth.
The third challenge is the ability to change. Change is a time-tested mechanism for growth, and the ability to change is the hallmark of successful organizations. The steel industry with its large capital investments and long product development life cycles, finds itself very often out of accordance with global trends. The industry in general and individual plants in particular, must reengineer their technological operations, and become flexible enough to manage change, cope with uncertainty and thrive in a dynamic environment.
The image of steel has become one of a sunset industry, which in turn deters(阻止) the best and brightest brains in the land from making a career in iron and steel. If not today, then very shortly, we are heading for an acute scarcity of new ideas with which to overcome our current problems. This is the final and perhaps the most difficult challenge. We must improve our image. We must motivate and assemble the best talents to our cause, if only to have the money to meet all the other challenges which we are facing. [br] According to the passage, what should a successful organization have?
选项
A、Large capital investments.
B、The capability to change.
C、Many employees.
D、A large production capacity.
答案
B
解析
事实细节题。文章第三段第二句提到“Change is... hallmark of successful organizations.”由此可知,应变能力是需要时间验证的发展机制,这种能力是成功组织的标志。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2863641.html
相关试题推荐
Inaworldincreasinglyfearsomeandfragile,TVcommercialspresentanoasi
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
OldageintheUnitedStatespresentsmanyproblemsandopportunities.Asa
[originaltext](27)Thelawyersrepresentingtwoeleven-year-oldboysaccused
Accordingtothespeaker,whatcanthepresent-dayrobotsdo?[br][originaltext
随机试题
Fivechildren______beforefirefighterscouldputouttheblaze.A、ponderedB、pe
Hecomesbacktohishometowntoseehisparentsatregular______.A、gapsB、paus
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetkn
Oneofthebiggestchangessince1990isthedegreetowhichbioterrorismha
TheThree-YearSolutionA)HartwickCollege,asmalllibe
1.题目:黄河及其治理 2.内容: 我国唐代诗人李白曾吟诵:“黄河之水天
某会议中心提供举办会议的场地设施和各种设备,供公司与各类组织机构租用。场地包括一
某开发小组欲开发一个超大规模软件:使用通信卫星,在订阅者中提供、监视和控制移动电
关于无连接的通信,下面描述中正确的是( )A.无连接的通信较适合传送大量的多媒
共用题干 LearnAboutNobleGases(惰性气体)1Hav
最新回复
(
0
)