首页
登录
职称英语
[originaltext] (27)The lawyers representing two eleven-year-old boys accused
[originaltext] (27)The lawyers representing two eleven-year-old boys accused
游客
2023-07-25
94
管理
问题
(27)The lawyers representing two eleven-year-old boys accused of killing a young child have been making their final submissions. Speaking at Preston Crown Court, the lawyer for one of the boys blamed the other for the murder of (27)two-year-old James Bulger. The Court was told there could be no doubt that the two boys were with James when he met his death on a railway track. Emma Patterson has the story:
(28)The trial entered its third and final week, the court room as packed as ever, with journalists from around the world and members of the public who’d queued for a seat. The two eleven-year-olds who can’t be named for legal reasons have been identified throughout as Child A and Child B. The lawyer acting on behalf of Child A told the court that the terrible and terrifying assault on the toddler had been initiated and carried out by Child B; Child B’s lawyer described his co-defendant as an arrogant little liar. He said his own client may have played a part in causing the death of James Bulger, but had not intended to have played a part in causing the death of James Bulger, and had not intended to do so. The other lawyer said causing serious injury or killing was the last thing either defendant had in mind. To find them guilty of murder, the jury must decide that the boys were well aware of the consequences of their actions. The prosecution must also prove that both boys were capable of distinguishing right from wrong and could therefore be held criminally responsible for their deeds.
选项
A、The two boys were accused of killing a child about two years old.
B、The two boys were accused of lying.
C、The two boys were accused of kidnapping a young child.
D、The two boys were accused of premeditated murder.
答案
A
解析
细节推断题。听力短文的开始往往是出题点,所以听懂短文的第一句The lawyers representing two eleven-year-old boys accused of killing a young child have been making their final submissions是解题的关键,另外还要留意在第二句中被杀的孩子的年龄也恰巧是题目选项中的两岁。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2869062.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Oh,hi,Ann.Howhaveyoubeen?Andhow’syournewapartmentw
[originaltext]M:Oh,hi,Ann.Howhaveyoubeen?Andhow’syournewapartmentw
[originaltext]W:Ilivedwithmybrotherthiswinteranddidn’thavetopayren
[originaltext]W:Ilivedwithmybrotherthiswinteranddidn’thavetopayren
[originaltext]W:Ilivedwithmybrotherthiswinteranddidn’thavetopayren
[originaltext]W:Ilivedwithmybrotherthiswinteranddidn’thavetopayren
[originaltext]Shynessisthecauseofmuchunhappinessforagreatmanypeo
[originaltext]Shynessisthecauseofmuchunhappinessforagreatmanypeo
[originaltext]Shynessisthecauseofmuchunhappinessforagreatmanypeo
[originaltext]Handwashingisapowerfulwaytopreventthespreadofdisea
随机试题
CarSafety1.Thefocalpointoftheproject:Road
Lookingtoimproveyourlanguageskills,butyoudon’thavethetimetogoo
Theseexcursionswillgiveyouaneverdeeper______intoourlanguageandcultu
Completethenotesbelowusingwordsfromthebox.ArtGalleryCathedralCastle
PassageOne[br]Howmanydisadvantagesofoveruseoftechnologyarerevealedin
被《本草纲目》誉为"气病之总司,科之主帅"的药物是A.川芎 B.郁金 C.乌
A.灯泡受到的磁力方向竖直向下 B.灯泡受到的磁力方向竖直向上 C.灯泡受到
救济公平是指为权利受到侵害或处于弱势地位的公民提供的平等有效的救济。具体内容包括
在薪酬等级的变化幅度一定的情况下,薪酬等级的区间中值极差越大,则()。A.薪酬
李瑞公司原是一家提供管理咨询服务的企业。2020年以来,该公司采用收缩战略以应
最新回复
(
0
)