首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2023-07-17
111
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、They made visitors appreciate the paintings more.
B、They made visitors unable to evaluate.
C、They made visitors tend to give lower ratings to the paintings.
D、They made visitors tend to walk more slowly.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,选项都和visitors有关,要在细节上加以辨别。文章提到,将同样的照片给三组处在不同房间的试验者看,在beautiful room的试验者对照片中面孔的评分比处在ugly room的试验者要高,也就是说,如果是在展览会上,ugly room会让参观者们对展览品给出较低的评价,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2846248.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Wouldyouliketogooutfordinnerwithme?W:Oh,I’dlike
[originaltext]M:Wouldyouliketogooutfordinnerwithme?W:Oh,I’dlike
[originaltext]Malaria,theworld’smostwidespreadparasiticdisease,kills
[originaltext]Malaria,theworld’smostwidespreadparasiticdisease,kills
[originaltext]Malaria,theworld’smostwidespreadparasiticdisease,kills
[originaltext]Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkingin
[originaltext]Manysufferfromshyness.Inordertogiveotherpeopleacha
[originaltext]W:Whatareyoudoing?M:I’morderingsomefilingcabinetsouto
[originaltext]W:Whatareyoudoing?M:I’morderingsomefilingcabinetsouto
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
随机试题
WhatDotheHumanitiesTeachUs?
Gestures【S1】______signals,andthesesignalsmustcomeacrossclearlyifwe
AlloverEurope,andinNorthAmerica,there’relakesandforestswhichared
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasur
经药物治疗无效,患者自主呼吸停止,应立即给予() A.气管切开+人工通气
关于我国证券交易市场上市要求,下列选项中正确的是()。A.主板和中小板要求企业
下列除哪项外均有通鼻窍散风寒的功效()。A.羌活B.白芷C.细辛D.苍耳子E.
脊髓小脑损伤后较少出现的症状是 A.运动变得笨拙B.小脑共济失调C.四肢乏
下列一定属于长期融资需求的是()。A.商业信用的减少和改变 B.非预期性支出
对于应当招标的工程建设项目,经批准可以不采用招标发包的情形是()A.拟公开招标的
最新回复
(
0
)