首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2023-07-17
101
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、They made visitors appreciate the paintings more.
B、They made visitors unable to evaluate.
C、They made visitors tend to give lower ratings to the paintings.
D、They made visitors tend to walk more slowly.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,选项都和visitors有关,要在细节上加以辨别。文章提到,将同样的照片给三组处在不同房间的试验者看,在beautiful room的试验者对照片中面孔的评分比处在ugly room的试验者要高,也就是说,如果是在展览会上,ugly room会让参观者们对展览品给出较低的评价,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2846248.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Wouldyouliketogooutfordinnerwithme?W:Oh,I’dlike
[originaltext]M:Wouldyouliketogooutfordinnerwithme?W:Oh,I’dlike
[originaltext]Malaria,theworld’smostwidespreadparasiticdisease,kills
[originaltext]Malaria,theworld’smostwidespreadparasiticdisease,kills
[originaltext]Malaria,theworld’smostwidespreadparasiticdisease,kills
[originaltext]Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkingin
[originaltext]Manysufferfromshyness.Inordertogiveotherpeopleacha
[originaltext]W:Whatareyoudoing?M:I’morderingsomefilingcabinetsouto
[originaltext]W:Whatareyoudoing?M:I’morderingsomefilingcabinetsouto
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
随机试题
Theyalwayslayinalarge_____oftinnedfoodinwinterincasetheyaresnowed
Cybercrime’Lovebug’virus,hackattacksanddatatheft,peoplenowadaysar
Musicaffectsusasprofoundlyasanythingweexperience.Verymanypeoples
Manistheonlyanimalthatlaughs.Whyisthistrue?Whatmakesusrespond
被英国科技史学者李约瑟誉为“中国古代科学史上的里程碑”的著作是( )。A.《授
学生上课不带书,作为老师你会怎么办?
以下哪个方剂具有清燥润肺的功用A百合固金汤 B清燥救肺汤 C桑杏汤 D麦门
血液性缺氧可发生于A.肺炎B.休克C.氰化物中毒D.一氧化碳中毒E.静脉血流入动
男性,19岁,车祸致伤,即来院急诊,神志蒙咙、咯血,口鼻均有泥沙夹血外溢,呼吸困
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)