首页
登录
职称英语
[originaltext] Penury was what people called a mystery man. We had known him
[originaltext] Penury was what people called a mystery man. We had known him
游客
2023-07-11
80
管理
问题
Penury was what people called a mystery man. We had known him for over seven years, ever since he became a member of our modest club, but he had a way of keeping his private life to himself in all but the unessential details. We knew his address, though he never invited us to his home, and his age, too, but only unimportant matters of this kind. It seemed that he did not have to work for a living as we did, in our various ways. He had once hinted about an inheritance on which he managed to live comfortably. He was not, however, a man of luxurious habits: he was not especially well dressed and he did not even have a car. At the age of forty-five he was still a bachelor though. Since marriage was not a subject he ever discussed, we had no means of finding out whether he regretted not having a wife.
Penury disappeared suddenly from our circle and shortly afterwards we came to learn the first really solid facts about our mystery man. From reports that appeared in the newspapers, together with photographs of the man who was without doubt, our Mr. Penury, it was revealed that he was the most accomplished burglar in the London area; and that he had practiced this profession for many years, until he was arrested and sent to prison.
选项
A、Because nobody knew his address.
B、Because nobody knew his age.
C、Because Penury’s private life was a secret.
D、Because Penury was still a bachelor at the age of forty-five.
答案
C
解析
Why did the author think Penury was a mystery man?
信息明示题。文章第一段指出,he had a way of keeping his private life to himself in all but the unessential details,由此可知,作者之所以认为Penury是个神秘的人是因为所有人都不了解Penury的私生活,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2828776.html
相关试题推荐
Sometimes,anoldstorycouldbesomeaningfulthatpeoplecanlearnalotfrom
Sometimes,anoldstorycouldbesomeaningfulthatpeoplecanlearnalotfrom
Sometimes,anoldstorycouldbesomeaningfulthatpeoplecanlearnalotfrom
Sometimes,anoldstorycouldbesomeaningfulthatpeoplecanlearnalotfrom
[originaltext]ThehistoryofValentine’sDayisobscure,andfurthercloude
[originaltext]ThehistoryofValentine’sDayisobscure,andfurthercloude
[originaltext]Inthefallof1951duringmyfirstweekatNorthCarolinaCo
[originaltext]MyfatherandIwereveryclose.Ilovedpleasinghim,andhewas
[originaltext]MyfatherandIwereveryclose.Ilovedpleasinghim,andhewas
[originaltext]MyfatherandIwereveryclose.Ilovedpleasinghim,andhewas
随机试题
Whatisthefocusofthewoman’spresentation?[originaltext]F:Hi,ProfessorGo
Thereisatrendthatdrugsaremorereadilyavailableandusedbyyouthatayo
Hishomework______,Bobdecidedtogoandseethefilm.A、doneB、wasdoneC、had
Themoreyouexplain,_____________(我愈糊涂).themoreconfusedIam/get考查“themore
文房四宝,是中国书画的主要工具和材料,它们是笔、墨、纸、砚。人们通常称它们为“文房四宝”,是说它们是文人书房中必备的四件宝贝。中国古代文人基本上都能书善
戒烟计划的主要内容不包括( )。A.告知家人、朋友或同事自己准备戒烟 B.定
某工程发生费用偏差,在引起偏差的原因中,属于业主原因的有()。A、图纸提供不及时
A.泽泻 B.滑石 C.茵陈 D.萆薢 E.地肤子具有利湿退黄,解毒疗疮
经营机构告知投资者不适合购买相关产品或者接受相关服务后,投资者仍坚持购买的,(
电动调节阀门在安装前宜进行( )。A.压力试验 B.线圈和阀体间的电阻检查
最新回复
(
0
)