首页
登录
职称英语
[originaltext]My father and I were very close. I loved pleasing him, and he was
[originaltext]My father and I were very close. I loved pleasing him, and he was
游客
2023-07-13
81
管理
问题
My father and I were very close. I loved pleasing him, and he was always proud of my success. If I won a spelling contest at school, he was on top of the world. Later in life whenever I got a promotion, I’d call my father right away and he’d rush out to tell all his friends.In 1970, when I was named President of the Ford Motor Company, I don’t know which of us was more excited.
Like many native Italians, my parents were very open with their feelings and their love — not only at home, but also in public. Most of my friends would never hug their fathers. But I hugged and kissed my dad at every opportunity — nothing could have felt more natural. He was a curious man who was always trying new things. He was the first person in Allentown to buy a motorcycle. Unfortunately, my father and his motorcycle didn’t get along too well. He fell off it so often that he got rid of it just a month after buying it. As a result, he never again trusted any vehicle with less than four wheels. Because of that motorcycle, I wasn’t allowed to have a bicycle when I was growing up. Whenever I wanted to ride a bike, I had to borrow one from a friend. On the other hand, my father let me drive a car as soon as I turned sixteen.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What would the speaker’s father do when he won a contest at school?
34. Which statement shows that the speaker’s father was a curious man?
35. Why the speaker’s father trusted no vehicle with less than four wheels?
选项
A、He did not like the way the speaker borrowed bicycles from friends.
B、He thought that cars were faster than motorcycles.
C、He liked every new model made by the speaker’s company.
D、He once had trouble in riding his motorcycle.
答案
D
解析
选项中的He,did not like,cars,faster,trouble,riding his motorcycle 等表明,本题考查He不喜欢摩托车的原?因。短文中提到父亲因为骑摩托车摔倒了,这导致他对任何少于四个轮子的车的不信任,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2831991.html
相关试题推荐
[originaltext]InBritain,justafterthemaintelevisionnewsprograms,aud
[originaltext]Wereyouthefirstorthelastchildinyoufamily?Orwerey
[originaltext]Wereyouthefirstorthelastchildinyoufamily?Orwerey
[originaltext]IntheNetherlandsandBelgiumchildrendonothavetheirfun
[originaltext]IntheNetherlandsandBelgiumchildrendonothavetheirfun
[originaltext]M:Atleastitwasluckyyoufoundagaragetorepairyourcar.W
[originaltext]M:Atleastitwasluckyyoufoundagaragetorepairyourcar.W
[originaltext]M:Atleastitwasluckyyoufoundagaragetorepairyourcar.W
[originaltext]M:Atleastitwasluckyyoufoundagaragetorepairyourcar.W
[originaltext]M:Atleastitwasluckyyoufoundagaragetorepairyourcar.W
随机试题
TodayistheanniversaryofthatafternooninAprilayearagothatIfirst
Chinesestudents’physicalconditionisindecline,suchaslowvitalcapaci
Oneofthesaddestthingsabouttheperiodinwhichweliveisthegrowinge
"What’sinyourhand?""Itisa______bill."A、two-thousanddollarB、twothousa
当室外日平均气温低于()时,不得采用浇水养护法养护混凝土。A.-5℃ B.
发热恶寒,同时并见,属于A.表证 B.里证 C.半表半里证 D.表里同病证
某简支梁计算跨度l0=6.9m,截面尺寸b×h=250mm×650mm,混凝土为
以下关于考评数据的收集说法正确的是()A.应与负责考评的人及时沟通 B.明确
新中国建立时制定的外交政策是 A.“另起炉灶” B.“和平共处” C.
《税务登记管理办法》属于()。A:税收法律B:税收法规C:部委规章和规范性文
最新回复
(
0
)