首页
登录
职称英语
[originaltext] We often pass on little bits of information to our children,
[originaltext] We often pass on little bits of information to our children,
游客
2023-07-07
110
管理
问题
We often pass on little bits of information to our children, not knowing if they are true, and only because they were passed on to us. This is usually how myths spread. Many myths about snakes exist, and it can be fun to try and figure out how these stories originated. I have learned from my hobby of studying these myths that they often start when one person observes a phenomenon incorrectly and passes on the false information. It always amazes me to see how quickly the misbelief spreads even though science has already identified and proved the contrary.
One common and colourful myth is that the well-known garter snake swallows its young to save them from danger. The daily customs of these snakes are well-known in the United States because they tend to reside in parks and gardens. They like to live among greenery and in areas well surrounded by plant life. Many children as well as adults enjoy observing these creatures because they see them quite often.
Like all snakes, the garter swallows its food whole. Unlike most snakes, on the other hand, the garter gives birth to live offspring, in numbers of approximately fifty. I hypothesise that our ancestors, while observing the garter snakes, assumed that the snake had previously swallowed down its little ones to protect them and was now setting them free again. Not many people know that garters are one of the few snakes that can bear live snakes. Unable to challenge the power of this creative myth, the imaginative folklore continues to persist in American daily life.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What does the speaker enjoy?
17. Why is the garter snake well-known in the U.S. ?
18. How would the speaker describe the snake myth?
选项
A、This kind of snake is sold in pet stores.
B、People like to collect this kind of snake.
C、This kind of snake lives in cultivated areas.
D、This kind of snake is often found inside homes.
答案
C
解析
短文中提到garter snakes tend to reside in parks and gardens,即黄纹蛇常栖息在公园或花园里,所以比较常见,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2815222.html
相关试题推荐
Holdingontothebeliefthatchildrenwillshedtheir"babyfat"astheyge
Holdingontothebeliefthatchildrenwillshedtheir"babyfat"astheyge
[originaltext]Thehealthcareindustryneedsmorenurses.Allareasofthe
[originaltext]Goodmorning,astheSpeakeroftheHouseofLords,Iwelcome
[originaltext]ClareBootheLucewasoneofthemostinfluentialwomeninmo
[originaltext]ClareBootheLucewasoneofthemostinfluentialwomeninmo
[originaltext]M:Hi,Anna,youlookworried.What’sthematter?W:Well,(22)the
[originaltext]M:Hi,Anna,youlookworried.What’sthematter?W:Well,(22)the
[originaltext]M:Hi,Anna,youlookworried.What’sthematter?W:Well,(22)the
[originaltext]M:Hi,Anna,youlookworried.What’sthematter?W:Well,(22)the
随机试题
Morethan6,000childrenwereexpulsed(开除)fromU.S.schoolslastyearforb
Paychecks______.A、aretwicedistributedamonthB、twiceamontharedistributed
Conventionalwisdomhasitthatconcernfortheenvironmentisaluxuryonly
MiinWuimmigratedtotheUSintheearly1970sto【36】graduatetrainingine
Morethanthree-quartersofthechildrenweinterviewedsaidthey’resometim
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如上
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
患者,女,26岁,因上腹痛就诊,胃镜显示胃溃疡,13C呼气试验结果为阳性,青霉素
血液白细胞、血小板均明显减少多见于() A.伤寒 B.败血症 C.猩红热
下列工程项目策划工作中,属于项目决策阶段合同策划的是()。A.组织方案设计竞赛
最新回复
(
0
)