首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning, as the Speaker of the House of Lords, I welcome
[originaltext] Good morning, as the Speaker of the House of Lords, I welcome
游客
2023-07-08
107
管理
问题
Good morning, as the Speaker of the House of Lords, I welcome your visit to the House at work. The House of Lords has been an important part of Parliament for some 700 years, and there are many sides to its work.(34)The House spends much of its time in the detailed consideration of bills, which are sometimes revised extensively; and many of the less controversial but necessary government bills start their passage through Parliament in the House of Lords. Debates in the House of Lords help to decide national policy; and Lords are also able to question the government on its policies. Not all the work of the House is done in the Chamber. Committee sit in other parts of the building to deal with a variety of matters, including the consideration of private bills, the scrutiny of European Union legislation and the hearing of judicial business. The Appellate Committee acts as the final court of appeal for the United Kingdom in civil cases and for England, Wales and Northern Ireland in criminal cases. The peers who sit on this committee are the Lord Chancellor, the Lords of Appeal in Ordinary and, when required, the Lords who hold or have held high judicial office.(35)Many of these Committees are open to the public, and you may wish to spend more time in the Committee Corridor during your visit to the House. In these and other ways, the House of Lords makes its own substantial contribution to the work of Parliament. I hope that your visit may help you to follow part of that continuing work. Thanks for coming.
33. What’s the passage mainly about?
34. According to the passage, which of the following is the work of the House of Lords?
35. What do we learn about the committees?
选项
A、The British Parliament.
B、The House of Lords.
C、The work of Committees.
D、The law-making process.
答案
B
解析
主旨大意题。短文一开始,英国上议院议长就对来参观上议院的人们表示欢迎,接着又介绍了上议院的具体工作内容及它下属的各委员会。由此可知,这篇短文主要介绍了英国上议院。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2820194.html
相关试题推荐
[originaltext]Apopularboyband,theBackstreetBoysisprobablythemost
[originaltext]Apopularboyband,theBackstreetBoysisprobablythemost
[originaltext]Apopularboyband,theBackstreetBoysisprobablythemost
[originaltext]IfyouwanttoescapefortheValentine’sDayweekendbutdon
[originaltext]IfyouwanttoescapefortheValentine’sDayweekendbutdon
[originaltext]Somepessimisticexpertsfeelthattheautomobileisdoomed.
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouhereforacoupleofweeks.Haveyoustope
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouhereforacoupleofweeks.Haveyoustope
[originaltext]M:What’sLauradoingheretoday?Ithoughtshewassupposedtob
[originaltext]M:What’sLauradoingheretoday?Ithoughtshewassupposedtob
随机试题
Thesocialsciences,asthenameshows,arethescientificstudyofthebeha
Howmanyworkerswerekilledinthemethaneexplosion?[originaltext](23)Am
Inhispaper,Johnistryingtoidentify______determinesthefinalresultofth
如图是某实际电压源的外特性曲线,则该电源的等效内阻等于()。
()产生的内部根源,直接说来在于医务人员的社会性;最终说来在于它攸关自
①中晚唐时期藩镇割据,人们在动荡的社会中对现实不满,把兴仁除害的期盼______
在旅行社所有资产中,流动性最强的是( )。A.货币资产 B.固定资产 C.
对于PowerPoint的说法,正确的是( )A.可以编辑修改内容的视图有幻灯
品牌中,“李宁”“康佳”等属于()。A.品牌符号 B.品牌名称 C.品牌字体
2016年3月1日,为支付工程款项,A公司向B公司签发一张以甲银行为承兑人、金额
最新回复
(
0
)