首页
登录
职称英语
[originaltext] (19)Conditions for growing pumpkins were poor in some areas
[originaltext] (19)Conditions for growing pumpkins were poor in some areas
游客
2023-06-30
83
管理
问题
(19)Conditions for growing pumpkins were poor in some areas of the United States this year. The East and parts of the Midwest suffered heavy rains and extreme heat, making the supply for sale decreasing and prices higher than last year. Still, many people are buying the large, round fruit. Pumpkins are an important part of the American celebration of Halloween on October, 31. Many families visit farms or farmers’ markets so their children can pick out the pumpkins they want. They remove the insides of the pumpkin and cut pieces from the outside to make a face. Sometimes they place and light candles inside their carved pumpkin faces. People put the pumpkins outside their homes or in their windows. Americans also use pumpkins for cooking, especially during Thanksgiving in late November. It’s said traditionally that early settlers ate pumpkin pie, or something similar to it. Pumpkins belong to the gourd(葫芦)family. They are related to melons, cucumbers and squashes. Some people call pumpkins vegetables.(20)But others, including scientists, call them fruit, because pumpkins have hard skins and seeds in the body, and they contain more Vitamin A than almost any other fruit. Pumpkin can be used in pies, breads, cakes and other baked goods. Many Americans also like to eat baked pumpkin seeds. They can also buy processed pumpkin in cans. However, experts say it is not a good idea to process fresh pumpkin at home to use in the future because dangerous bacteria can develop.(21)But whole pumpkins can store well for weeks in a cool, dark place.
19. Why are the prices of pumpkins higher than last year in America?
20. Which is a reason why pumpkins are called fruit by scientists?
21. How can a pumpkin be stored?
选项
A、More pumpkins are needed to celebrate Halloween.
B、The supply for sale has decreased.
C、More people develop their love for pumpkins.
D、The cost of planting pumpkins has increased.
答案
B
解析
本题问的是在美国,南瓜的价格比去年高的原因是什么。短文开篇提到,今年美国某些地区南瓜的生长环境差,东部和中西部地区遭暴雨和炎热袭击,导致南瓜产量下降,进而导致价格上涨。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2796940.html
相关试题推荐
[originaltext]Thecomputervirusisanoutcomeofthecomputerovergrowthi
[originaltext]Thecomputervirusisanoutcomeofthecomputerovergrowthi
[originaltext]WeddingsintheUnitedStatesvaryasmuchasthepeopledo.
[originaltext]WeddingsintheUnitedStatesvaryasmuchasthepeopledo.
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
[originaltext]W:Sir.you’vebeenusingtheonlinecatalogue(在线目录)forquiteawh
[originaltext]W:Sir.you’vebeenusingtheonlinecatalogue(在线目录)forquiteawh
[originaltext]W:Sir.you’vebeenusingtheonlinecatalogue(在线目录)forquiteawh
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogototheclubwithustomorrownight?
随机试题
ALargeseverancepaymentwasmade.BApartnershipabroadwasformed.
Duetohisrecentfailuretomeetthedeadline,Jasonis______fromthelistfo
Forcenturies,inthecountriesofsouthandSoutheastAsiatheelephanthas
Dolphinshavethepowertomakepeoplefeelbetterjustbytheirpresence,a
Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisapossibilitythatalltheocean
据俄罗斯卫星新闻报道,俄罗斯教育科学部副部长谢尔盖-克拉夫佐夫日前宣布,【T1】汉语将作为一门外语进入俄罗斯高考(include)。他称:“2019年
A--parcelcarrierB--annualrevenueC--packagedis
[originaltext]M:[23]Somedecadesagomymotherwasreplacedbyacomputer.Her
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
贷款人应通过贷款人受托支付或借款人自主支付的方式对( )进行管理与控制。A.还
最新回复
(
0
)