首页
登录
职称英语
[originaltext] A World Health Organization report says tobacco now causes mo
[originaltext] A World Health Organization report says tobacco now causes mo
游客
2023-06-26
73
管理
问题
A World Health Organization report says tobacco now causes more than five million deaths a year. It predicts this number will rise to more than eight million by the year 2030.[22]By the end of the century, it says, tobacco could kill one billion people — ten times as many as in the 20th century.
The large majority of these deaths will take place in developing countries.[23]More than 25 percent of all smokers in the world are Chinese. India, Indonesia, Russia and the United States, in that order, follow China in tobacco use.
The World Health Organization is urging countries to follow six policies to prevent millions of deaths linked to tobacco use. The six policies are known as MPOWER, spelled M-P-O-W-E-R.
The letter M means monitoring tobacco use and prevention policies. The P is for protecting people by establishing smoke-free areas.[24]O is for offering services to help people stop smoking. The letter W means warning people about the dangers of tobacco. E is for enforcing bans on tobacco advertising and other forms of marketing. And R is for raising taxes on tobacco.
[25]The report says raising taxes is the single most effective way to reduce tobacco use. A study found that governments now collect an average of five hundred times more money in tobacco taxes each year than they spend on control efforts.
22. How many people will be killed due to tobacco use by the end of the century?
23. Which of the following is the right order of smoker numbers in tobacco use?
24. What does the letter O in MPOWER mean?
25. What is the most effective way to reduce tobacco use?
选项
A、Indonesia, China, Russia, India and the United States.
B、Indonesia, China, India, Russia, and the United Stales.
C、China, Indonesia, India, Russia, and the United Stales.
D、China, India, Indonesia, Russia and the United States.
答案
D
解析
细节题。文中提示,全世界超过25%的吸烟者都来自中国,依次排在中国后面的国家分别是India,Indonesia,Russia and the United States,由此可知答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2783815.html
相关试题推荐
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ThomasTommyCarterisaplantscientistinNorthCarolina.H
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Andy,whathobbywouldyoutakeupifyouhadmoretime?M:I
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
[originaltext]W:Tony,[8]you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’
随机试题
(66)Prosperousalumnihelpedmake2006arecordedfund-raisingyearforcol
______alanguagefamilyisagroupoflanguageswithacommonoriginandsimila
[originaltext]W:Icanseebyyourresumeherethatyoustudiedbusinessadmini
DuringtheearlystagesoftheIndustrialRevolution,advertisingwasarelat
[originaltext]M:Mygrandmawaskilledinacaraccidentlastweek.MayIaskf
下列情形导致离婚,无过错方有权请求损害赔偿的是()A.重婚 B.赌博
A.氯胺酮 B.硫喷妥钠 C.芬太尼 D.吗啡 E.依托咪酯应慎用或避免
预应力砼构件先张法施工工艺流程正确的为()。A.安骨架、钢筋-张拉-安底、侧模-
下列疾病CSF氯化物浓度有显著变化的是A.脑出血 B.结核性脑膜炎 C.病毒
根据维果斯基的“最近发展区”观点,对儿童心理发展最有利的是与()交往。
最新回复
(
0
)