首页
登录
职称英语
共用题干 Hair CareWhether the hair is long
共用题干 Hair CareWhether the hair is long
练习题库
2022-08-02
35
问题
共用题干Hair Care
Whether the hair is long or short,it must be regularly brushed and regularly washed.For greasy(油性的)hair , especially if the owner lives in a town , it may be necessary to wash the head every four to five days.Those with a dry hair can usually go a little longer,but this is a matter for the individual to decide.
As for style,this must be studied according to what is the latest fashion and also to suit the individual at different times of her life.If a woman is not able to go to hairdresser very often,it is important that she chooses a style she can easily manage for herself,and this nearly always means that the first cut must be very standard. The same applies to permanent waving(烫发).I think that this should be carried out three or four times a year,so that the hair never gets out of hand.
One thing would be remembered though,that is,whatever you apply to the head can have some effect upon the skin and therefore anything strong should be used with care.Or you may use milder products.
Young people who has spots or skin troubles on their face should take particular care to ensure that the hair is both clean and does not come into contact with the affected piece of skin.Hair is very difficult to keep completely clean and therefore anyone running their hands through their hair and afterwards touching their face,or letting their hair fall over their faces,might spread in- fection from one place to another.
Good hair does a lot to the effect of a face,so if you want to look charming,please start with your hair.To prevent the hair from infecting the skin,we'd better______.A: keep the hair completely cleanB: wash the hair very oftenC: have hair cut four times a yearD: avoid combing the hair with our hands
选项
To prevent the hair from infecting the skin,we'd better______.
A: keep the hair completely clean
B: wash the hair very often
C: have hair cut four times a year
D: avoid combing the hair with our hands
答案
D
解析
文中第一段中提到“Whether the hair is long or short, it must be regularly brushed and regularly washed.”无论头发长短,我们必须经常梳理和清洗头发。所以正确答案是C。
文中第二段提及有关发型的问题“As for style , this must be studied according to what is the latest fashion and also to suit the individual at different times of her life.”就发型来讲,我们必须参考最流行的时尚,并且还要适合她在不同年龄段的个人特点。所以正确答案是B。
文中第三段提及有关护发产品的问题。首先文章告诉我们任何护发产品都对头发有影响,这就暗示我们使用的时候应该小心,并且由此可以否定选项B。但并不是特别柔和(extremely mild)的产品就是对头发有效的产品,比如油性发质的人也许不适于使用这种产品,由此可以否定C。选项D文中没有提及。所以正确答案是A。
保持脸部绝对清洁(选项A)和频繁地清洗头发(选项B)都是太极端、不符合实际情况的说法。文章最后一段提及“Hair is very difficult to keep...might spread infection from one place to another.”就是说最好不要用手梳理头发之后再去触摸脸,这样会引起感染。因此正确答案是D。
从文章给我们提及的信息来看,go这里的含义与上一句紧密相连,在go之前有一个隐含的主语:“洗发的频率”。因此正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1493114.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 TheWhiteHouseWegotupearlythi
共用题干 TheWhiteHouseWegotupearlythi
共用题干 Farmers'MarketsCharlotteHollins
共用题干 Farmers'MarketsCharlotteHollins
共用题干 TheRoadrunnerTheroadrunner(走雀)li
共用题干 TheRoadrunnerTheroadrunner(走雀)li
共用题干 CaribbeanIslandsWhatwouldyouse
共用题干 CaribbeanIslandsWhatwouldyouse
共用题干 CaribbeanIslandsWhatwouldyouse
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmo
随机试题
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,toreview,topers
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Iboughtthiscasset
目前,全球变暖是一个热门话题,但是有关全球变暖的各项证据似乎还有些不同的声音。人们现在已经知道,地球的发展经历了很多周期(cycle),尽管在历史上还未
Chinaisanagriculturalcountry,therefo
年轻女性,24岁,停经3个月,少量阴道出血,时出时停,偶有下腹痛,妇科检查:宫颈
资产组合的收益率标准差等于组合中各个资产的收益率标准差的加权平均值。()
依据裴斯泰洛齐的要素教育理论,学校教育的主要任务在于引导学生掌握人类文化遗产的共
A.大青叶 B.侧柏叶 C.枇杷叶 D.番泻叶 E.紫苏叶叶全缘,基部不
关于企业发展规划的说法,正确的有()。A.企业发展规划应具有前瞻性 B.
男性,36岁,慢性腹泻5年,大便有少量脓血,纤维结肠镜检查直肠、乙状结肠见散在小
最新回复
(
0
)