首页
登录
职称英语
共用题干 How Men Face the Fat ProblemIt is
共用题干 How Men Face the Fat ProblemIt is
题库
2022-08-02
69
问题
共用题干How Men Face the Fat Problem
It is a pleasure to see men of a certain age worrying about their weight. Listening to them is not such a pleasure.Because the men are new at the game,they don't hesitate to discuss the fat problem incessantly. However,women of the same age do not discuss the fat problem,especially not in mixed company. They prefer to face the problem with quiet dignity.Discussing the problem might only draw attention to some stray body part that may be successfully tucked away under an article of clothing.
The age at which a man begins to explore the fat problem can vary.The actual problem can manifest itself in the early 30's,but broad-range discussion usually starts later. There are early nonverbal symptoms.I've watched the rugged journalist who shares my apartment sneak by with a Diet Coke.His shirts are no longer neatly tucked in to display a trim waist. Recently he has begun to verbalize his anxiety.He tells me,with a sheepish幼n,that he is taking his suits to Chinatown to have them"tailored."
Still-older men have lost their dignity and rattle on unabashedly. Often,wives and children play important roles in their fat-inspection rituals.Take my oldest brother,a former college football player. His daughter says that several times a day he will stand at attention and call out,"Fat,medium or thin?"She knows the correct answer:medium. Thin would be an obvious stretch,and fat may not get her that new video.According to his wife,he stands in front of the mirror in the morning (before the day's meals take their toll),puts his hands behind his head and lurches into a side bend,then clutches the roll that has developed and says,"Am I getting fatter?"His wife is expected to answer,"You look like you may have lost a few pounds."
And then there are the ex-husbands,a pitiful group.They are extremely vocal.When I go to the movies with one,he confides that he is suffering from great hunger because he is dieting.He hasn't eaten since the pancakes and sausages he wolfed down that morning. He pauses in his monologue while he buys his popcorn.After the movie,we sprint to a restaurant,where he again pauses to devour a basket of bread.Before he orders his chaste salad and soup,he grows plaintive.Do I think he's fat?The journalist used to drink Diet Coke and tuck his shirts in order to keep trim.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
The journalist used to drink Diet Coke and tuck his shirts in order to keep trim.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
B
解析
本题给出的信息是错误的。原文是第二段的第一、二句:"The age at which a man begins to explore the fat problem can vary.The actual problem can manifest itself in the early 30's,but broad-range discussion usually starts later.”这两句话说明男士开始讨论肥胖问题的时间并不一致。
本题给出的信息是正确的。原文是第一段的第四句:"However, women of the same age do not discuss the fat problem,especially not in mixed company."
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是错误的。原文是第二段的第四、五句:"I've watched the rugged journalist who shares my apartment sneak by with a Diet Coke.His shirts are no longer neatly tucked in to display a trim waist."
本题给出的信息是正确的。从作者下文描述的大哥的例子可以证明此信息是正确的。
本题给出的信息是错误的。原文是第三段的第五、六句:"She knows the correct answer:medium.Thin would be an obvious stretch,and fat may not get her that new video."
文章没有谈到这方面的信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1492739.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 WorkingMothersCarefullyconducted
共用题干 RisingTuitionintheUSEveryspri
共用题干 TheOnlyWayIsUpThinkofamoder
共用题干 TheOnlyWayIsUpThinkofamoder
共用题干 TheOnlyWayIsUpThinkofamoder
共用题干 TheOnlyWayIsUpThinkofamoder
共用题干 ElectronicMailDuringthepastfew
共用题干 ElectronicMailDuringthepastfew
共用题干 ElectronicMailDuringthepastfew
共用题干 NaturalMedicinesSinceearliestda
随机试题
[originaltext]M:Ijustcan’tconcentratehereintheflat.Yousee,Arthur,I
生活在中国黄河中上游的黄土高原上(theLoessPlateau)的人们,利用那里的黄土层建造了一种独特的住宅——窑洞(cave-dwellings)。窑洞
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
[originaltext]M:Hi,Mrs.Dupree.Youaskedmetocomeby?W:Oh,yes.Clinton.
[originaltext]Aninternationalteamofdoctorsandscientistsiscallingfo
某企业为了满足业务拓展的需要和充分调动员工的积极性,进行人力资源需求与供给预测,
关于反摊薄条款及降价融资,以下表述错误的是( )。A.反摊薄条款本质上是一种价
某投资组合分布情况如表7-5所示。{图}假设该投资组合的标准差是10.3,收益的
下列人员不得担任上市公司独立董事的有()。A:上市公司前10名股东中的自然人股东
关于工程施工阶段施工环境管理基本要求的说法,正确的是( )。A.建设工程中防治污
最新回复
(
0
)